Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Xiaomi Mijia Leshow pametni samostojeći ventilator

Za vruće dane koji su stigli, i što ugodniji boravak doma, koristimo priliku da predstavimo jedno inovativno rješenje iz Xiaomija. Predstavljamo Xiaomi Mijia Leshow pametni ventilator bez rotirajućih lopatica koje se vide. Ventilator je samostojeći, prikladan i siguran za svaki dom, i trenutno se prodaje po promotivnoj cijeni.

Glavne značajke Xiaomi Mijia Leshow ventilatora

Xiaomi ventilator ima 11 brzina koje možete odabrati. Sami podesite snagu puhanja (hlađenja) ovisno o potrebi.

Turbo jaki DC motor koji pogoni zrak bez vibracija i buke u prostoru. DC motor s novom tehnologijom daje veću efikasnost, kontinuiranu struju hladnog zraka, i nisku potrošnju električne energije.

Automatsko isključivanje, za bolju kontrolu potrošnje električne energije i ugodniji boravak u prostoriji. Ovaj pametni „hladnjak“ možete podesiti da se sam isključi, do 8 sati od paljenja.

Uređaj je izrađen od izdržljivih i jako kvalitetnih materijala. Vanjska obloga izrađena je od ABS plastike, koja je otporna na ogrebotine i habanje.

Jednostavan, a opet inovativan, dizajn pažljivo je dotjeran i do najsitnijih detalja. Neobični „ventilator“ težak je tek 2,4kg, a visok 0,96m. Jedinstveni oblik daje vam slobodu da ga pozicionirate na bilo koje mjesto u prostoru. SS4 ventilator svojim oblikom daje poseban pogled na ukupni životni prostor.

Mijia SS4 upravljanje

Xiaomi Mijia Leshow možete s lakoćom očistiti. Upravljati sa ovim uređajem možete uz pomoć magnetnog daljinskog upravljača, ili uz pomoć osjetljivih gumba na samom uređaju. Zanimljiv način upravljanja je uz pomoć Mi Home aplikacije, odnosno uz pomoć pametnog telefona.

Tehničke specifikacije

  • Brend: Xiaomi
  • Proizvod: Mijia Leshow pametni samostojeći ventilator
  • Model: SS4
  • Deklarirana snaga: 30W

Za ostale informacije o proizvodu posjetite poveznicu, koju ćemo postaviti pred sami kraj teksta. Trenutno se Xiaomi Mijia Leshow SS4 prodaje po promotivnoj cijeni, a uređaj se nalazi na skladištu u EU. To znači da prilikom kupovine nećete plaćati carinu, a proizvod će stići u kratkom roku (kroz par dana).

U originalnom pakiranju dolazi: 1x Xiaomi Mijia Leshow SS4, 1x daljinski upravljač, 1x upute o korištenju.

Cijena po kojoj možete kupiti Xiaomi Mijia Leshow SS4 je tek €100,88. Proizvod možete naručiti sa skladišta u Njemačkoj, sa besplatnom brzom dostavom, i bez plaćanja carine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Popularna internet trgovina Tomtop ne prestaje iznenađivati odličnim popustima. Posljednji u nizu su dva odlična popusta na popularne električne romobile, Xiaomi Mijia i Fiido...