Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Xiaomi sprava za vježbanje: WalkingPad A1

Predstavljamo posljednji model sprave za vježbanje WalkingPad A1. Inovativni dizajn, kvaliteta i poprilično niska cijena, svakako daju motiva da napišemo nešto više o spomenutom modelu. WalkingPad A1 sprava za vježbanje još je jedan u nizu Xiaomi proizvoda. Znamo da ova kineska kompanija nudi samo vrhunske proizvode, kvalitetu i cijenu koja rastura konkurenciju.

Krenimo lagano sa opisom sprave za vježbanje, koja dobro pristaje u svaki dom. WalkingPad je podloga za hodanje, brzo hodanje ili trčanje. Ugodnog je dizajna, minimalnih dimenzija i kvalitetno je izrađena. Sprava se može sklopiti, tako da zauzima još manje prostora, i može se spremiti u ormar ili neko mjesto za tu namjenu.

WalkingPad A1 po povoljnoj cijeni

WalkingPad A1 je profesionalna fitness sprava za hodanje. Izrađena je tako da se može sklopiti, radi tiho i nudi vrhunsku kvalitetu. Električna sprava za vježbanje ima ugrađeni LED zaslon za ručni ili automatski način rada, inteligentnu kontrolu brzine i maksimalne nosivosti od 100kg. Sprava za vježbanje, koju trenutno opisujemo, dostupna je na skladištima u EU, što znači da nećete imati dodatnih troškova, i da će pošiljka stići na vašu adresu već kroz par radnih dana.

Sprava za hodanje WalkingPad A1

Možete povoljno kupiti WalkingPad A1, ako iskoristite promotivni KOD: WKPADA1PRO. Cijena za ovu spravu za vježbanje iznosi €390,99. Smatramo to povoljnom kupnjom, jer sprava nudi mnoštvo opcija, kvalitetno je izrađena i korisna za svaki dom.

Tehničke značajke sprave za vježbanje

Jednostavan i futuristički dizajn, glavne su karakteristike na prvi pogled. IML tehnologija izrade panela, i skriveni LED zaslon dodatno povećaju opći dojam na model WalkingPad A1.

Stabilnost i trajnost sprave postignuti su ugradnjom električnog motora najnovije tehnologije. Minimalna buka, stabilnost u radu i snaga motora daju prednost nad ostalim sličnim proizvodima u ovom cjenovnom rangu.

Platforma za vježbanje uzdignuta je tek 57mm, čime je postignut maksimalni sigurnosni učinak, i smanjena buka na neprimjetnu razinu.

Lako se može odložiti u ormar, iza vrata ili u neki predviđeni prostor za ostavu. Sprava za vježbanje je lako sklopiva, lagana i prenosiva sa jednog mjesta na drugo.

Možete raditi dva načina sportskih aktivnosti. Ručne postavke sprave za vježbanje daju mogućnost upravljanja uz pomoć daljinskog upravljača. Ako koristite automatski način vježbanja, sprava će sama regulirati brzinu pomoću senzora koji bilježe vaše korake.

Specifikacije

Brend: Xiaomi
Model: WalkingPad A1 (sprava za hodanje)
Maksimalna nosivost: 100 kg
Najmanja brzina: 0,5km/h
Najveća brzina: 6,0km/h
Radni napon: 220V

Ako se odlučite kupiti spravu za vježbanje, u originalnom pakiranju dolazi: 1x WalkingPad A1, 1x strujni kabel, 1x daljinski upravljač, 1x uže (nosač), 1x ključ (alat), 1xsilikonsko ulje, 1x upute o korištenju.

Trenutno se WalkingPad A1 prodaje po promotivnoj cijeni (€390,99), uz popust koji dobijete ako unesete KOD: WKPADA1PRO.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Iskoristite akciju i kupite povoljno pametni uređaj za vaš dom. Akcija traje do isteka zaliha, a u ponudi je Xiaomi Mijia Termometar/Higrometar i to...

Akcije

Još jedan dio pametne kućanske elektronike koju potpisuje Xiaomi. LED pametna plafonjera. Predstavit ćemo pametnu plafonjeru kojom možete upravljati putem daljinskog upravljača. Xiaomi radi...

Akcije

Iskoristite priliku i kupite povoljno. JIMMY usisivač po povoljnoj cijeni, ili više komada sa zbrojenim popustom. Baš u ovom trenutku krenula je nevjerojatna akcija...

Akcije

Ovom prilikom predstavljamo Urevo U1 traku za vježbanje. Napisat ćemo kratki osvrt na ultra tanku, pametnu traku za hodanje i održavanje kondicije u vašem...

Oglašavanje