Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Xiaomi sprava za vježbanje: WalkingPad A1

Predstavljamo posljednji model sprave za vježbanje WalkingPad A1. Inovativni dizajn, kvaliteta i poprilično niska cijena, svakako daju motiva da napišemo nešto više o spomenutom modelu. WalkingPad A1 sprava za vježbanje još je jedan u nizu Xiaomi proizvoda. Znamo da ova kineska kompanija nudi samo vrhunske proizvode, kvalitetu i cijenu koja rastura konkurenciju.

Krenimo lagano sa opisom sprave za vježbanje, koja dobro pristaje u svaki dom. WalkingPad je podloga za hodanje, brzo hodanje ili trčanje. Ugodnog je dizajna, minimalnih dimenzija i kvalitetno je izrađena. Sprava se može sklopiti, tako da zauzima još manje prostora, i može se spremiti u ormar ili neko mjesto za tu namjenu.

WalkingPad A1 po povoljnoj cijeni

WalkingPad A1 je profesionalna fitness sprava za hodanje. Izrađena je tako da se može sklopiti, radi tiho i nudi vrhunsku kvalitetu. Električna sprava za vježbanje ima ugrađeni LED zaslon za ručni ili automatski način rada, inteligentnu kontrolu brzine i maksimalne nosivosti od 100kg. Sprava za vježbanje, koju trenutno opisujemo, dostupna je na skladištima u EU, što znači da nećete imati dodatnih troškova, i da će pošiljka stići na vašu adresu već kroz par radnih dana.

Sprava za hodanje WalkingPad A1

Možete povoljno kupiti WalkingPad A1, ako iskoristite promotivni KOD: WKPADA1PRO. Cijena za ovu spravu za vježbanje iznosi €390,99. Smatramo to povoljnom kupnjom, jer sprava nudi mnoštvo opcija, kvalitetno je izrađena i korisna za svaki dom.

Tehničke značajke sprave za vježbanje

Jednostavan i futuristički dizajn, glavne su karakteristike na prvi pogled. IML tehnologija izrade panela, i skriveni LED zaslon dodatno povećaju opći dojam na model WalkingPad A1.

Stabilnost i trajnost sprave postignuti su ugradnjom električnog motora najnovije tehnologije. Minimalna buka, stabilnost u radu i snaga motora daju prednost nad ostalim sličnim proizvodima u ovom cjenovnom rangu.

Platforma za vježbanje uzdignuta je tek 57mm, čime je postignut maksimalni sigurnosni učinak, i smanjena buka na neprimjetnu razinu.

Lako se može odložiti u ormar, iza vrata ili u neki predviđeni prostor za ostavu. Sprava za vježbanje je lako sklopiva, lagana i prenosiva sa jednog mjesta na drugo.

Možete raditi dva načina sportskih aktivnosti. Ručne postavke sprave za vježbanje daju mogućnost upravljanja uz pomoć daljinskog upravljača. Ako koristite automatski način vježbanja, sprava će sama regulirati brzinu pomoću senzora koji bilježe vaše korake.

Specifikacije

Brend: Xiaomi
Model: WalkingPad A1 (sprava za hodanje)
Maksimalna nosivost: 100 kg
Najmanja brzina: 0,5km/h
Najveća brzina: 6,0km/h
Radni napon: 220V

Ako se odlučite kupiti spravu za vježbanje, u originalnom pakiranju dolazi: 1x WalkingPad A1, 1x strujni kabel, 1x daljinski upravljač, 1x uže (nosač), 1x ključ (alat), 1xsilikonsko ulje, 1x upute o korištenju.

Trenutno se WalkingPad A1 prodaje po promotivnoj cijeni (€390,99), uz popust koji dobijete ako unesete KOD: WKPADA1PRO.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Redovno vježbate i tražite bicikl za stan? Predstavljamo Merax X-Bike sklopivi bicikl na magnet, koji će savršeno pristajati u velikim i manjim prostorima. Bicikl...

Akcije

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, web trgovina Geekbuying nudi popuste od 15% pa sve do 60%. Predstavit ćemo samo dio iz ponude, te iskoristiti priliku...

Akcije

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku. Nove Xiaomi Air 2S slušalice...

Hi-tech

Za što bolju prezentaciju svog najnovijeg flagship modela, Xiaomi je poslao Mi 10 Pro kameru u svemir i snimio nevjerojatne fotografije i video našeg...

Oglašavanje