Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Xiaomi VIOMI V2 Pro usisavač za moderni dom

Predstavljamo novi Xiaomi usisavač VIOMI V2 Pro, koji se reklamira kao 2u1 uređaj za čišćenje vašeg doma. Radi uz pomoć LDS laserske navigacije, sa ugrađenim inteligentnim rješenjima, da ne brinete više o čistoći prostora u kojem boravite. Usisavač se može kupiti u različitim bojama, posebno biranim kombinacijama da bude oku ugodan detalj u stanu ili kući.

Od proizvođača Xiaomi očekujemo kvalitetu, jer je riječ o dobro poznatom kineskom brendu, i uvjereni smo da je Xiaomi dao u prodaju još jedan kvalitetan uređaj iz svog asortimana.

U trgovini GeekBuying je predstavljen moderni, pametni usisavač marke Xiaomi, sa 3 načina čišćenja.

Sa ugrađenim bionic sistemom čišćenja, filtri ovog usisavača mogu apsorbirati višak vlage (vode) sa površine.

Na raspolaganju imate: Single sweeping režim rada, single mopping režim rada, i kombinacija spomenuta dva režima. Inteligentni robot za čišćenje podnih površina jedan je od najboljih trenutno na tržištu.

Posebne zone čišćenja

Ako u prostoriji imate zone koje treba posebno očistiti, i one koje ne treba čistiti, možete se poslužiti Xiaomi Mi Home pametnim uređajem. Jednostavno vašem usisavaču možete dati naredbe gdje da čisti, i naredbu da izbjegava određene prostorije ili dijelove poda.

U slučaju automatskog, pametnog načina rada, Xiaomi usisavač će koristiti naprednu LDS Laser Mapping tehnologiju, skenirat će prostorije i zabilježiti rutu po kojoj će proći za što efikasnije čišćenje svih dijelova poda. Xiaomi VIOMI V2 Pro posjeduje inteligentno rješenje za kontrolu vode u tanku, i ovisno o vrsti obloge na podu, koristit će čišćenje uz pomoć vode, ili sa malo ili nikako vode.

Snaga usisavanja od 2100Pa dovoljna je da maleni robot usisava prljavštinu, prašinu i veće ostatke s poda kvalitetno, bez zabušavanja.

Sloboda kretanja između prostorija za vas znači bezbrižan boravak, i odmor, dok robot obavlja svakodnevnu zadaću čišćenja podova. Pogonski mehanizam pažljivo je dizajniran, te robotu omogućava prelazak prepreka visokih do 2cm. To je sasvim dovoljno da Xiaomi VIOMI V2 Pro prijeđe pragove ili manje aluminijske prijelaze između vrata, i pažljivo očisti svaku prostoriju u stanu ili kući.

Najbolje od svega: Kada pametni robot usisavač završi s poslom, ili osjeti da je baterija kraju, sam će se vratiti na mjesto punjenja, uključiti se u postolje i napuniti za sljedeći posao koji ga čeka.

Simulira ručno čišćenje

Xiaomi pametni robot usisavač VIOMI V2 Pro simulira ručno čišćenje, i ponavlja putanju dupli-prolazak, svoje rute čišćenja. Kako prolazi put čišćenja, robot radi poteze naprijed/nazad, jednom na desnu stranu, i drugi put na lijevu. Efekt čišćenja znatno je bolji, i sigurno zadovoljava i one osjetljive na najmanji trag nečistoće koji se vide na podovima.

Tehničke karakteristike uređaja Xiaomi VIOMI V2 Pro

Xiaomi pametni usisavač

Koristi V-oblik glavne četke za čišćenje. Posjeduje dodatne četke promjenjive brzine rotiranja.

Ovaj inteligentni Xiaomi robot usisavač ima 3 načina kontrole čišćenja uz pomoć vode. Ovisno o površini koju čisti, robot sam prilagođava količinu vode koja se koristi za čišćenje.

LDS Laser tehnologija trenutno je najbolje rješenje za što bolji prolazak po prostorijama, izbjegavanje prepreka i izračunavanje koordinata koje treba proći.

Snaga usisavanja je deklarirana na 2100Pa, i smatra se jednim od jačih uređaja na tržištu.

Xiaomi VIOMI V2 Pro robotski usisivač je prilika za kupiti, ako ste tražili novog robota za čišćenje, ali i za one koji kupuju svog prvog pametnog čistača. Posjetite trgovinu GeekBuying za više informacija.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Xiaomi je predstavio vlastite pametne naočale koje imaju mogućnost fotografiranja, prikazivanja poruka i obavijesti, upućivanja poziva, navigacije i prevođenja tekstova u stvarnom vremenu. Unatoč...

Hi-tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač

Akcije

Nabavka softverskog aktivacijskog ključa po povoljnoj cijeni više nije ništa neuobičajeno. GoodOffer24.com, jedna od ponajboljih internetskih trgovina softverskim licencama, nudi odlične ponude koje stvarno...

Biznis

Američka vlada pristala je ukloniti Xiaomi s crne liste Trumpove administracije nakon što je tvrtka pokrenula tužbu ranije ove godine. Xiaomi je u siječnju...

Oglašavanje