Pratite nas

Gadget

Xiaomi VIOMI V2 Pro usisavač za moderni dom

Objavljeno

-

Predstavljamo novi Xiaomi usisavač VIOMI V2 Pro, koji se reklamira kao 2u1 uređaj za čišćenje vašeg doma. Radi uz pomoć LDS laserske navigacije, sa ugrađenim inteligentnim rješenjima, da ne brinete više o čistoći prostora u kojem boravite. Usisavač se može kupiti u različitim bojama, posebno biranim kombinacijama da bude oku ugodan detalj u stanu ili kući.

Od proizvođača Xiaomi očekujemo kvalitetu, jer je riječ o dobro poznatom kineskom brendu, i uvjereni smo da je Xiaomi dao u prodaju još jedan kvalitetan uređaj iz svog asortimana.

U trgovini GeekBuying je predstavljen moderni, pametni usisavač marke Xiaomi, sa 3 načina čišćenja.

Sa ugrađenim bionic sistemom čišćenja, filtri ovog usisavača mogu apsorbirati višak vlage (vode) sa površine.

Na raspolaganju imate: Single sweeping režim rada, single mopping režim rada, i kombinacija spomenuta dva režima. Inteligentni robot za čišćenje podnih površina jedan je od najboljih trenutno na tržištu.

Posebne zone čišćenja

Ako u prostoriji imate zone koje treba posebno očistiti, i one koje ne treba čistiti, možete se poslužiti Xiaomi Mi Home pametnim uređajem. Jednostavno vašem usisavaču možete dati naredbe gdje da čisti, i naredbu da izbjegava određene prostorije ili dijelove poda.

U slučaju automatskog, pametnog načina rada, Xiaomi usisavač će koristiti naprednu LDS Laser Mapping tehnologiju, skenirat će prostorije i zabilježiti rutu po kojoj će proći za što efikasnije čišćenje svih dijelova poda. Xiaomi VIOMI V2 Pro posjeduje inteligentno rješenje za kontrolu vode u tanku, i ovisno o vrsti obloge na podu, koristit će čišćenje uz pomoć vode, ili sa malo ili nikako vode.

Snaga usisavanja od 2100Pa dovoljna je da maleni robot usisava prljavštinu, prašinu i veće ostatke s poda kvalitetno, bez zabušavanja.

Sloboda kretanja između prostorija za vas znači bezbrižan boravak, i odmor, dok robot obavlja svakodnevnu zadaću čišćenja podova. Pogonski mehanizam pažljivo je dizajniran, te robotu omogućava prelazak prepreka visokih do 2cm. To je sasvim dovoljno da Xiaomi VIOMI V2 Pro prijeđe pragove ili manje aluminijske prijelaze između vrata, i pažljivo očisti svaku prostoriju u stanu ili kući.

Najbolje od svega: Kada pametni robot usisavač završi s poslom, ili osjeti da je baterija kraju, sam će se vratiti na mjesto punjenja, uključiti se u postolje i napuniti za sljedeći posao koji ga čeka.

Simulira ručno čišćenje

Xiaomi pametni robot usisavač VIOMI V2 Pro simulira ručno čišćenje, i ponavlja putanju dupli-prolazak, svoje rute čišćenja. Kako prolazi put čišćenja, robot radi poteze naprijed/nazad, jednom na desnu stranu, i drugi put na lijevu. Efekt čišćenja znatno je bolji, i sigurno zadovoljava i one osjetljive na najmanji trag nečistoće koji se vide na podovima.

Tehničke karakteristike uređaja Xiaomi VIOMI V2 Pro

Xiaomi pametni usisavač

Koristi V-oblik glavne četke za čišćenje. Posjeduje dodatne četke promjenjive brzine rotiranja.

Ovaj inteligentni Xiaomi robot usisavač ima 3 načina kontrole čišćenja uz pomoć vode. Ovisno o površini koju čisti, robot sam prilagođava količinu vode koja se koristi za čišćenje.

LDS Laser tehnologija trenutno je najbolje rješenje za što bolji prolazak po prostorijama, izbjegavanje prepreka i izračunavanje koordinata koje treba proći.

Snaga usisavanja je deklarirana na 2100Pa, i smatra se jednim od jačih uređaja na tržištu.

Xiaomi VIOMI V2 Pro robotski usisivač je prilika za kupiti, ako ste tražili novog robota za čišćenje, ali i za one koji kupuju svog prvog pametnog čistača. Posjetite trgovinu GeekBuying za više informacija.

Nastavi čitati
Super ponuda
Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Akcije

Xiaomi Air 2S Bluetooth bežične slušalice na akcijskoj prodaji

Objavljeno

-

Objavio

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku.

Nove Xiaomi Air 2S slušalice imaju LHDC Bluetooth tehnologiju dekodiranja, što znači nisku latenciju i visoku kvalitetu zvuka. LHDC omogućava više od trostruko većeg protoka podataka, što jamči vrhunsku kvalitetu i detalje zvuka. Nova tehnologija gotovo u potpunosti uklanja smetnje u reprodukciji zvuka, koje se znaju dogoditi između smartphone uređaja i samih slušalica.

I dalje su podržani formati AAC i SBC. Xiaomi Air 2S u sebi imaju 14,2mm kompozitnu dijafragma zavojnicu, bas je bogat i intenzivan, dok je srednji i visoki zvuk čist i oštar. Ovaj set ima u sebi i tehnologiju dual-mikrofon redukciju šumova, što je odlično kada se slušalice koriste za uspostavu glasovnog pozivanja.

Više od 5 sati korištenja i bežično punjenje

Svakako je zanimljivo spomenuti da se nove Xiaomi slušalice pune unutar originalne kutije bežičnim punjačom. Jednom napunjene do kraja, baterije će izdržati više od 5 sati kontinuiranog reproduciranja kvalitetnog zvuka.

ENC redukcija šumova

Tehnologija za redukciju šumova radi u dual modu, za otklanjanje nepoželjnih zvukova iz okoline dok razgovarate na telefon.

Trenutna povezanost

Xiaomi Air 2S podržavaju direktno aktiviranje glasovnim naredbama uz pomoć XiaoAI pametnog pomoćnika. Ove slušalice možete povezati s vašim XiaoAI uređajem u domu, a ukoliko koristite neki Mi smartphone, konekcija će se napraviti automatski sa njim.

Specifikacije:

Proizvođač: Xiaomi
Model: Air 2S
Bluetooth verzija: V5.0
Mikrofon: dupli mikrofon
Podržani protokoli: BLE/HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Dekodiranje: LHDC/SBC/AAC
Radna udaljenost: 10 metara
Ulaz za punjenje: CD 5V/1A
Vrijeme punjenja: 1 sat
Trajanje baterije: 5 sati

Slušalice su vrhunske kvalitete, od provjerenog proizvođača, sa relativno dobrom cijenom. Svakako su zanimljive i kvalitetna su konkurencija skupljim modelima na tržištu.

U originalnom pakiranju dolazi:

1x Xiaomi Air 2S slušalice sa kutijom za punjenje
1x Upute za korištenje
1x USB Type-C kabel za punjenje

Iskoristite priliku i kupite novi model Xiaomi bežičnih slušalica. Trenutno se na Geekbuying stranici mogu pronaći sa sniženim cijenama, a akcije su vremenski ograničene.

Nastavi čitati

Gadget

Pametna utičnica pojednostavit će vam životne navike

Objavljeno

-

Objavio

Izašli ste iz stana i stalno vas prati osjećaj da niste isključili glačalo ili grijalicu? Tehnološka revolucija koja od prvog trenutku svog plasiranja na tržište oduševljava kupce je pametna utičnica. Instalacijom pametne utičnice omogućit ćete si kontrolu nad uključenim uređajima jednostavnom aplikacijom na mobilnom uređaju.

Tehnološki napredni domovi ne moraju koštati bogatstvo. Pametne utičnice jednostavan su i povoljan način za unapređivanje uobičajenih uređaja, rasvjete i drugih elektroničkih uređaja u pametne kućanske uređaje koje možete kontrolirati putem vašeg mobilnog uređaja. Instaliranje i korištenje ovih pametnih utičnica vrlo je jednostavno, no izabrati pravu nije najlakši posao.

Utičnica koju vam predstavljamo je zidna, dakle stavlja se u zid umjesto klasične utične, te osim normalnog europskog utora za električne uređaje ima još dva dodatna utora za USB. Kompatibilna je sa Amazonom, Alexom i Google Assistantom. Koristeći Smart Life APP aplikacijom kontrolirate sve uključene uređaje. Osim bežićnog paljenja i gašenja uređaja omogućuje i uređivanje rasporeda za paljenje i gašenje, tako da se npr. klima može upaliti točno pola sata prije nego dolazite s posla. Mogućnost koja joj dozvoljava dodatne priključke još dva uređaja preko USB priključka učinit će kulturu življenja puno jednostavnijom.

Utičnica dolazi u bijeloj boji, s europskim priključkom i dimenzija je 8*8*6cm. Dolazi u paketu s korisničkim priručnikom, a ovu iznimnu ponudu možete pronaći na eBayu po cijeni od samo 18,99 eura s besplatnom poštarinom.

Nastavi čitati

Gadget

Dječji pametni sat s jako dobrim opcijama za roditelje

Objavljeno

-

Objavio

Ovaj pametni uređaj razveselit će mališane, ali će također umiriti roditelje koji paze na svoju djecu. Pametni sat za djecu u sebi ima sve što djeca vole, i bit će im jako zanimljiv, ali ima i mnoge opcije koje trebaju roditeljima.

Pametni sat ima IP67 otpornost na vodu, mogućnost pozivanja i primanja poziva, SOS opciju za poziv, LBS prikaz lokacije, glasovni chat, svjetiljku, alarm, i još toga.

Lokacija s velikom preciznošću

Ako ste klinca pustili vanka, da se igra, u svakom trenutku možete znati gdje se vaše dijete nalazi. Pametni dječji sat možete upariti sa vašim smartphone uređajem, i putem aplikacije uvijek pogledati na mapu da vidite točnu lokaciju vašeg djeteta.

Mjerenje tjelesne temperature

Dječji pametni sat ima ugrađeni senzor za mjerenje tjelesne temperature djeteta u realnom vremenu. 2G Smart Temperature Detection stalno radi i bilježi temperaturu djeteta. Možete pregledati promjene tjelesne temperature kroz vremenski raspon od 24sata.

Svjetiljka na satu

Svjetiljku možete uključiti na dva načina: roditelj može aktivirati svjetiljku putem svog smartphone uređaja, a drugi način je da dijete upali svjetiljku sa komandama na satu.

Primanje poziva, i pozivanje

Ovo je možda i jedna od boljih opcija. Roditelj može pozvati svoje dijete, da se čuju i razgovaraju. Osim toga, jednostavno rukovanje pametnim satom omogućava djetetu da s lakoćom pozove svoje roditelje, u slučaju da nešto zatreba ili tek tako da se javi.

Tehničke karakteristike

Model dječjeg sata: X7W
Baterija: 400mAh
Zaslon: 1,44“
Trajanje baterije: 5-7 dana (u pripravnosti)

Mogućnosti pametnog sata X7W

Roditelji mogu isključiti mogućnosti pametnog sata za vrijeme dok je dijete u školi, ili drugim prilikama. Opcija alarma u pametnom satu naučit će klince kada je vrijeme buđenja i odlaska u školu. Osim toga, dat će im pojam o vremenu, i dijete će lakše savladati gledanje na sat.

Sat se prodaje u različitim bojama, zbog čega je pogodan poklon za dječaka ili djevojčicu.

Sadržaj kutije

U originalnom pakiranju pronaći ćete:

1x pametni sat
1x kabel za punjenje
1x šrafciger
1x upute za korištenje

Ovaj proizvod je posebno dizajniran za djecu, ali je namijenjen i roditeljima, da mogu uvijek znati gdje se dijete nalazi, što radi, i najvažnije – da je dobro. Naručiti ga možete na eBayu po cijeni od $19.99 u trenutku pisanja ovog članka.

Nastavi čitati

Preporučeno