Geekmaxi
Akcije

Xiaomijev Wi-fi pojačivač signala idealno je rješenje za svaki dom

Zasigurno nema osobe koja se nije susrela sa problemom jačine Wi-fi signala ili je on prekinut u nekim dijelovima vašeg doma ili ureda. Pa čak i ako mu samo želite povećati domet, pronašli smo za vas niskobudžetni pojačivač signala koji će zasigurno udovoljiti vašim potrebama.

Xiaomi WiFi pojačivač signala idealno je rješenje za svakog tko ima problema sa slabim bežičnim signalom, a samo korištenje ovog uređaja vrlo je praktično. Potrebno ga je samo uključiti u napajanje i možete računati na snažan bežični signal koji više neće imati problema s pregledavanjem weba i strujanjem mrežnih video sadržaja.


Kako je pojačalo kompatibilno sa najsuvremenijim usmjerivačima omogućuje brzinu do 300 Mbps, a u usporedbi sa prethodnim serijama ovje postoje dvije antene koje pomažu održavanju visokog signala u prostoru.

Dizajnerski vrlo jednostavno rješenje, koje za napajanje koristi USB priključak vrlo je lagano, pa tako uređaj od 30ak grama postaje lako prenosiv. U slučaju putovanja može se ponijeti u torbi. Sa rotirajućim USB sučeljem omogućuje rotaciju od 180 stupnjeva, što omogućava pronalazak najboljeg smjera za postavljanje. Ujedno je kompatibilno s većinom uređaja, tako da ga je vrlo jednostavno postaviti i upariti.

Što se tiče sigurnosti, Xiaomi Wi-Fi pojačivač signala podržava sve standardne sigurnosne protokole, WPA i WPA2.

Xiaomi Wi-Fi pojačivač signala po vrlo pristupačnoj cijeni od $ 8,10 donosi popularna internet trgovina eBay.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh