Pratite nas

Ukoliko vam se ne da ići negdje pješke, evo rješenja: hoverboardi tvrtke Megawheels odlična su prilika za proći gradom a da se ne umorite. No to nije jedini razlog za kupovinu ovih uređaja; pogledajte još neke prijedloge.

Dobavljači dijelova su vrhunski proizvođači

Na europsko skladište stigao je hoverboard čije dijelove čine komponente uglednih proizvođača. Zbog toga su Megawheels hoverboardi vrlo pozuzdani i praktični, a korisnici bez bojazni kako će isti završiti pokvareni nakon par vožnji.

Samsung proizvodi baterije

Na stranu problemi s modelom Galaxy Note 7; Megawheelsovi uređaji temelje se na odličnim, durotrajnim i sigurnim baterijama koje je proizveo Samsung. Upravo je TW01, model namijenjen europskom tržištu, oboružan samsungovim baterijama te dostupan u bijeloj, crnoj, crvenoj i plavoj boji.

Dokazi kvalitete

Da ne ostane sve na priči, evo i dokaza odnosno certifikata koje TW01 ispunjava:
Samsungova baterija koja neće eksplodirati ili zapaliti se;
CE, RoHS i TUV certifikate,
Dva 350-vatna motora, koji jamče sigurnu i stabilnu vožnju.

Bescarinska dostava

Kupnjom hoverboarda kompanije Megawheels izbjegavate plaćanje PDV-a i carine, odakle god da naručili robu; E-bay, Aliexpress, ili chinavision – potpuno je svejedno.

Lokalno skladište jamči brzu dostavu

Upravo zbog brze, sigurne dostave i izbjegavanja plaćanja dodatnih nameta, Megawheels je otvorio skladište unutar Europske unije, točnije u Njemačkoj. Pritom za slanje uređaja koristi brzu dostavu, kojom ćete svoj hoverboard dobiti za svega 2-5 radnih dana.

Jednogodišnje jamstvo i servis

Hoverboard kojeg kupite iz nekog od navedenih dućana sa sobom donosi i jednogodišnje jamstvo. Ono znači kako ćete eventualnu neispravnost otkloniti na europskom tlu, dakle kod servisera unutar Europske unije.

Ukoliko ste zainteresirani biti distributer za proizvode ove kuće, možete ih kontaktirati putem njihove službene stranice i dogovoriti uvjete iz prve ruke.

Nastavi čitati
Super ponuda
Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Apps & Software

Jesu li vam zaista potrebne tolike zalihe toalet papira? Ova aplikacija tvrdi da nisu!

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Ako pripadate onima koji su manično kupovali toalet papir u posljednjih nekoliko tjedana, možete odahnuti. Novi online kalkulator će vam pomoći izračunati koliko točno roli toalet papira vam je potrebno tijekom samoizolacije zbog pandemije koronavirusa.

Londonski web dizajner Dave Stewart napravio je online i mobilnu aplikaciju “Got Paper?” u namjeri da riješi ovaj problem, uz određenu dozu britanskog humora.

Jednostavno korisničko sučelje ove aplikacije otkriva vam koliko roli toalet papira vam je potrebno na osnovu vaših odgovora na nekoliko jednostavnih pitanja, kao što su “broj velikih nuždi tijekom dana” i “broj malih nuždi tijekom dana”.

Aplikacija je besplatna, ali sadrži link za donaciju ako neko želi doprinijeti Stewartovom trudu.

Ona će biti prevedena na nekoliko jezika, uključujući talijanski i kineski, u narednih nekoliko dana, a bit će razvijena i verzija za obiteljsku upotrebu, koja će biti od pomoći kućanstvima s više članova koja žele utvrditi koliko im je toalet papira potrebno, piše Insider.

“Želio sam stvoriti nešto što će pomoći zajednici u izuzetno teškim i strašnim vremenima, ali i da u cijelu situaciju unesem malo humora. U ovakvim vremenima važno je da radimo zajedno i nadam se da će “Got Paper?” pomoći ljudima da shvate da ne moraju praviti zalihe i ohrabriti sve da dijele ono što imaju i pomognu jedno drugom kad god mogu – rekao je Stewart.

Panična kupovina se iz Hong Konga preselila u sve države koje su odlučile poduzeti ograničavajuće mjere kako bi spriječile agresivno širenje koronavirusa. Jedan od proizvoda koji bi među prvima nestajao s polica bio je toalet papir, zbog čega je postao simbol panične kupovine i predmet mnogih šala na internetu.

Nastavi čitati

Fun & Lifestyle

Dronom prošetao psa zbog karantene

Objavljeno

-

Objavio

Foto: YouTube Screenshot / NXD Shutter BOX

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio GIF koji prikazuje dron koji šeta psa, pa su mnogi pomislili da se radi o još jednoj montaži koja je stavljena u službu očuvanja morala u doba karantene.

Međutim, kako piše Daily News, ta šetnja se zaista dogodila, i to na Cipru u vrijeme karantene. Na Twitteru se moglo pročitati kako se ta šetnja dogodila u Izraelu, ali je Daily News ipak utvrdio da se radi o videu koji je napravio građanin s Cipra.

U pitanju je Vakis Demetriou koji je 18. ožujka na svom Facebook profilu podijelio video na kojem se može vidjeti kako dron šeta psa, uz poruku da se radi o 5. danu karantene i želji da se ostane kući kako se zaraza ne bi dalje širila.

Život se, kako se čini, ubrzano mijenja, pa se građani na sve načine pokušavaju iz analognog što lakše preseliti u online svijet i tako sačuvati i sebe i zajednice u kojima funkcioniraju.

Nastavi čitati

Fun & Lifestyle

Indijci čuju obavijest o koronavirusu kad nekog pozivaju mobitelom

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Mobilni operateri u Indiji svojim korisnicima puštaju poluminutnu obavijest o koronavirusu svaki put kada pozivaju nekoga. Riječ je o informativnom tekstu na engleskom jeziku, koji počinje tako što se čuje nečiji kašalj, umjesto uobičajene melodije zvona, a namijenjena je isključivo osobi koja poziva. Nedavno uvođenje ove obavijesti bilo je popraćeno znatnom medijskom pažnjom, ali su se korisnici vrlo brzo počeli žaliti da im je dosadilo, prenosi BBC.

Zbog toga su već dostupne aplikacije koje blokiraju obavijesti, dok pojedine internetske stranice preporučuju da se pri svakom pozivu pritisne jedinica ili ljestve. Ove opcije navodno vraćaju staru melodiju zvona.

Mobilni operateri u Indiji odlučili su se na ovaj korak po zahtjevu vlasti. Iako je mnogima obavijest pomogla da se upoznaju s Covid-19 i njegovim simptomima, kako bi se bolje zaštitili, izazvala je i dosta panike kod onih koji su već bili uznemireni svim događanjima.

Nastavi čitati

Preporučeno