Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Zašto kupiti Megawheels Hoverboard? Evo razloga!

Ukoliko vam se ne da ići negdje pješke, evo rješenja: hoverboardi tvrtke Megawheels odlična su prilika za proći gradom a da se ne umorite. No to nije jedini razlog za kupovinu ovih uređaja; pogledajte još neke prijedloge.

Dobavljači dijelova su vrhunski proizvođači

Na europsko skladište stigao je hoverboard čije dijelove čine komponente uglednih proizvođača. Zbog toga su Megawheels hoverboardi vrlo pozuzdani i praktični, a korisnici bez bojazni kako će isti završiti pokvareni nakon par vožnji.

Samsung proizvodi baterije

Na stranu problemi s modelom Galaxy Note 7; Megawheelsovi uređaji temelje se na odličnim, durotrajnim i sigurnim baterijama koje je proizveo Samsung. Upravo je TW01, model namijenjen europskom tržištu, oboružan samsungovim baterijama te dostupan u bijeloj, crnoj, crvenoj i plavoj boji.

Dokazi kvalitete

Da ne ostane sve na priči, evo i dokaza odnosno certifikata koje TW01 ispunjava:
Samsungova baterija koja neće eksplodirati ili zapaliti se;
CE, RoHS i TUV certifikate,
Dva 350-vatna motora, koji jamče sigurnu i stabilnu vožnju.

Bescarinska dostava

Kupnjom hoverboarda kompanije Megawheels izbjegavate plaćanje PDV-a i carine, odakle god da naručili robu; E-bay, Aliexpress, ili chinavision – potpuno je svejedno.

Lokalno skladište jamči brzu dostavu

Upravo zbog brze, sigurne dostave i izbjegavanja plaćanja dodatnih nameta, Megawheels je otvorio skladište unutar Europske unije, točnije u Njemačkoj. Pritom za slanje uređaja koristi brzu dostavu, kojom ćete svoj hoverboard dobiti za svega 2-5 radnih dana.

Jednogodišnje jamstvo i servis

Hoverboard kojeg kupite iz nekog od navedenih dućana sa sobom donosi i jednogodišnje jamstvo. Ono znači kako ćete eventualnu neispravnost otkloniti na europskom tlu, dakle kod servisera unutar Europske unije.

Ukoliko ste zainteresirani biti distributer za proizvode ove kuće, možete ih kontaktirati putem njihove službene stranice i dogovoriti uvjete iz prve ruke.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Samobalansirajući skuter, poznatiji pod nazivom hoverboard, popularna je nova igračka koju možete vidjeti kako kruži po ulicama. Novi igrač u ovoj rastućoj tržišnoj grani,...

Tech

Sve zanimljivija opcija u posljednje vrijeme postaju hoverboardi. Osim sve niže cijene, postaju dostupni i s lokalnih skladišta, pa nema gnjavaže s domaćom birokracijom....

Promo i akcije

Tvrtka koja se bavi proizvodnjom hoverboarda i samobalansirajućih skutera, Megawheels, započela je akcijsku prodaju svojih proizvoda na europskom tržištu. Akcija se odnosi na model...