Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Završen prvi tjedan Student Esports Tournamenta

Foto: Pixabay

Prvi tjedan Student Esports Tournamenta je iza nas, i odigrane su sve partije u Counter Strike Global Offensiveu za Ligu S. Ekipa Tehničkog veleučilišta u Zagrebu je jako krenula u obranu naslova prvaka iz prve sezone turnira i to prvim mjesto u CS:GOu dijelu turnira. 

Dok je za mnoge pobjeda bila iznenađujuća, pogotovo jer je Tehničko veleučilište u Zagrebu gotovo kompletno promijenilo roster u odnosu na prvu sezonu, za TVZ to nije bilo nikakvo iznenađenje.

Naime, roster se preorijentirao na pucačke igre te ga sačinjavaju glavne puške pobjedničke ekipe TVZa koja je s iznimnom lakoćom osvojila UnisportZG natjecanja u CS:GOu i Valorantu. Ekipa se u sličnom rosteru plasirala i na FACEIT European Collegiate CS:GO natjecanje, a trenutno su u UnisportHR ligi prvi u skupini te čekaju svog protivnika za polufinale i plasman na LAN završnicu. 

Ukratko, igrači su opravdali očekivanja, a pogotovo se istaknuo Reytu, koji je proglašen MVP-om CS:GO dijela turnira. Unatoč nagradi koju je Reytu osvojio, moramo istaknuti da je jačina tima u dubini rostera, u kojem od pet igrača u bilo kojem trenutku netko može eksplodirati i povući ostatak.

Pogledajte intervju sa MVP-om Reytuom:

Također treba naglasiti da je ekipa TVZ-a jedina ekipa koje je uspjela napraviti „clean sweep“ i to pomevši ekipu FESB-a 16:0 na Dustu i samim time razbili iluzije da će FESB na krilima Brne osvojiti turnir. TVZovi pucači su toliko dobro klikali glave da nisu izgubili niti jednu mapu tokom cijelog turnira i tako osigurali 160 bodova za nastavak natjecanja.

Ekipu TVZ-a možete dalje pratiti od 25.04 kada počinje Rocket League dio turnira. Jedina konstantna ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg tima jest Darber, koji je bio najjača karika tima TVZa koji je prošle sezone osvojio Rocket League dio SETa. Darber ima pune ruke posla uigravajući dva pucača u Rocket League, a ekipa paralelno prolazi uvodne misije u League of Legendsu. Pozivamo sve da dođu pratiti nastupe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te da dođete u chat i navijajte sa nama. Za dobra copy paste navijanja će se pobrinuti naš vođa navijača i vođa prošlogodišnjeg pobjedničkog tima, Heartzy!

CS:GO recap:

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Studentska esport natjecanja među timovima koji brane boje svojih fakulteta postaju sve popularnija u cijelom svijetu, pa tako i kod nas. Tom trendu se...

Igre i gaming

Nakon molbe ukrajinskog potpredsjednika vlade Mihaila Fedorova da gaming tvrtke prestanu s radom u Rusiji i Bjelorusiji, Niantic je najavio da će ukinuti podršku...

Igre i gaming

Japanski studio za igre zaključio je jednotjedno odbrojavanje u ponedjeljak ujutro objavom Street Fighter 6 30-sekundnog teaser videa. Video se fokusira na dva glavna...

Igre i gaming

Tvrtka Rockstar, tvorac jedne od najpopularnijih igara današnjice, objavila je plan za budućih nekoliko igara, a najveći naslov koji se našao među njima je...