Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Zbog ovog pametnog gadgeta bacit ćete daljinski upravljač!

Jeste li imali Nintendo Wii? Kakva je to konzola bila… Uživao sam igrajući se s njom, sve dok je nisam utopio u tri decilitra Coca-cole. Najbolje od cijele konfiguracije bio je kontroler, kojim sam osvajao teniske turnire. I baš sam sad naletio na gadget, koji me je vratio u stare dane: bežični kontroler i daljinski upravljač u jednome, ili službeno Keyboard Air Mouse.

Riječ je o multifunkcionalnom alatu koji, kao što sam rekao, služi kao klasični daljinski kad gledate TV. No budući da je danas era pametnih TV uređaja, on se pretvara u pravu, punokrvnu tipkovnicu i koristi baš kao i ona obična koju držiš kod svoga kompa. Čovjek bi mislio da tako što puno košta, ali vraga – ako se koristi kupon L3242V1, ovo čudo košta 8,89 eura, što je bagatela za ovakav gadget.

Spaja se po principu plug&play, a kompatibilna je sa svim aktualnim operativnim sustavima: Windows, Android, Linux i Mac. To znači da će besprijekorno raditi svejedno spoji li se na TV, TV Box, PC ili nešto četvrto. E sad, može se koristiti i kao kontroler za igre, baš kao i onaj kojeg je imao Nintendo Wii, jer ima ugrađene senzore koji mu to omogućuju. Jedan-dva precizna zamaha i eto novog rekorda na Fruit Ninja igri!

>> Pogledaj ponudu za ovaj odlični, a jeftini gadget

Još jedna sitnica za kraj: bežične slušalice. Ako ste iole skloni aktivnostima na otvorenome, onda su bežične slušalice idealan pratitelj. Upravo jedne takve na trgovini Cafago koštaju ultrajeftinih 2,79 eura. Potrebno je tek iskoristiti kupon L4739V2 – jeftinije valjda ne može. S podrškom za Bluetooth 4.2, zajamčena je kompatibilnost sa svim modernim uređajima, dok će baterija od 55 mAh osigurati gotovo tri sata nesmetanog kretanja izvan kuće.

Osim samoga slušanja glazbe, ove slušalice imaju još jednu zgodnu funkciju – u njih je ugrađen mikrofon, pa ih možete koristiti za hands-free razgovore.

>> Pogledaj ponudu za slušalice na trgovini Cafago

Oba ovdje spomenuta uređaja koštaju manje od $25, što je granica za obračun carine i PDV-a, dakle nema nikakvih dodatnih davanja na njih. Ako tražite sitnice za Božić ili tražite nešto za svoju dušu, eto jeftinih zadovoljstava!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Smartphone uređaji donijeli su sa sobom razne dodatke, među kojima se možda danas najviše ističu bežične slušalice, takozvane bubice. Već iz naziva (bubice) možemo...

Gaming

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre. SteelSeries, lider u proizvodnji...

Gadget

Odlične slušalice, vrhunske kvalitete, u malenom vodootpornom kućištu. Predstavljamo F8 Bluetooth 5.0 LED TWS bežične bubice. Model koji spominjemo trenutno se prodaje po promotivnoj...

Akcije

Proizvod koji predstavljamo dolazi po promotivnoj cijeni, kvalitetan je i posebno koristan za ljubitelje glazbe, sportske tipove i sve one koji inače imaju slušalice...

Oglašavanje