Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Želiš dobar gadget? Osvoji besplatan pametni sat!

Vrlo dinamično tržište potrošačke elektronike u Kini nikako ne posustaje, a nama, daleko na drugoj strani svijeta, nepoznate su marke proizvoda koje ondje drže značajan dio tržišta. U slučaju pametnih satova teško je reći dva proizvođača – kod mobitela je druga priča – a svejedno se radi o respektabilnim uređajima koji svakako zaslužuju pozornost.

U tom je segmentu brend No.1 u samome vrhu i uživaju ugled pouzdanog i kvalitetnog proizvođača. Upravo smo od njih dobili informaciju o novom pametnom satu oznake F5, koji će biti među prvima namijenjenih ne samo domaćem kineskom, nego i drugim tržištima na koja spomenuti proizvođač želi proširiti svoj utjecaj.

Prve informacije o ovom proizvodu tek su se pojavile na službenim stranicama, pa ćemo prenijeti ono što znamo. Prije svega cijena: u pretprodaji će koštati 19,99 dolara, a nego se odlučite na kupnju, bolje se okušajte u nagradnoj igri gdje ga možete dobiti besplatno. Ukoliko na svom Facebook profilu podijelite adresu službene stranice i to pritom prokomentirate, ući ćete u krug ljudi koji će dobiti F5 na kućnu adresu besplatno. Imajte na umu kako vam valja biti kreativnima, jer se dijeli tek deset komada.

Što se pak tiče mogućnosti samoga uređaja, valja istaknuti certifikat IP67. On znači da je ovaj pametni sat imun na vodu i prašinu, što će dobro doći svakom iole aktivnijem korisniku. F5 ima ugrađen GPS, termometar i visinomjer, dok se baterija može pohvaliti autonomijom od čak 25 dana u stanju mirovanja.

Premijera i izlazak na tržište zakazano je za sredinu sljedećeg mjeseca. Do tada će vjerojatno stići još pokoja informacija, koju ćemo podijeliti na ovim stranicama.

 

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Pametni satovi su višenamjenski gadgeti savršeni za bavljenje sportom i ostalim aktivnostima na otvorenom. Riječ je o modelima s elektroničkim zaslonom na dodir koji...

Gadget

Imati pametni sat (ili smatwatch po naški 🙂 više nije stvar luksuza ili prestiža. Zašto na ruci imati staru mehaničku uru, kad se može...

Akcije

Imate li pametni sat? Svoj prvi sam kupio prije nekih četiri ili pet godina. Još uvijek je potpuno funkcionalan i bez oštećenja, ali je...

Hi-tech

Tvrtka ima više od 6.000 zaposlenika koji rade na različitim AR i VR projektima

Oglašavanje