Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Internet

Zuckerberg i Musk preko društvenih mreža dogovaraju borbu: “Pošalji mi lokaciju”

zuckerberg i musk
Foto: YouTube

Mark Zuckerberg i Elon Musk su imena koja zaista ne treba posebno isticati u svijetu tehnologije. Iako su redovno na naslovnicama zbog raznih novosti vezanih uz svoje tvrtke, ovoga puta našli su se zbog interakcija koje su imali na društvenim mrežama.

U jednom od Tweetova u kojem je Elon Musk pokušao ismijati Zuckerberga, jedan je od korisnika Twitterna napisao komentar: “Čuvaj se, navodno Zuckerberg sada trenira Jiu Jitsu”. I da, to je istina jer Zuckerberg se redovno hvali time, a navodno je nedavno osvojio i svoj prvi turnir. Između ostalog, pohvalio se i da je završio takozvani “Murph Challenge” za manje od 40 minuta. Riječ je o iuzetno izazovnom treningu koji se sastoji od trčanja jedne milje, 100 zgibova, 200 sklekova, 300 čučnjeva te još jedne milje trčanja za kraj.

Vidjevši komentar o Zuckerbergu i treniranju Jiu Jitsua, Musk je odgovorio “Ja sam za meč u kavezu, ako je i on”. Naravno, Zuckerberg nije ostao dužan te je na Instagramu postavio sliku Muskova komentara uz opis “Pošalji mi lokaciju”.

I kada bi netko pomislio da je tu kraj prepucavanja ovih milijardera, Musk je još jednom odlučio ne povući se te je kao lokaciju naveo Las Vegas. Na to je dodao i da je vješt u taktici pod imenom “Morž” u kojoj legne na svog protivnika, a ovaj je bespomoćan.

U smislu doslovne borbe izvršnih direktora, Musk protiv Zuckerberga bio bi pravi spektakl. 51-godišnji Musk ima prednost nad Zuckerbergom u pogledu same fizičke veličine, a govorio je i o tome da je sudjelovao u “pravim teškim uličnim tučnjavama” dok je odrastao u Južnoj Africi. U međuvremenu, Zuckerberg je 39-godišnji ambiciozni MMA borac koji već pobjeđuje na turnirima.

Naravno, malo tko ovo sve zapravo shvaća ozbiljno, ali teško se oteti dojmu da bi ovo bila borba stoljeća.

4 komentara

Možda će vas zanimati

Internet

Dana White, predsjednik Ultimate Fighting Championshipa (UFC), tvrdi da je razgovarao s izvršnim direktorima Twittera i Mete o njihovoj spremnosti da se međusobno bore...

Automoto

U posljednja tri mjeseca 2022. godine, tvrtka Tesla isporučila je 405.278 električnih vozila, što predstavlja novi rekord za tvrtku. Međutim, to je i dalje...

Aplikacije i softver

Iako se kupovina Twittera od strane Elona Muska za 44 milijarde dolara može činiti kao potez jednog čovjeka, to ni približno nije tako. Musk...

Tech

Možete li pogoditi o čemu je riječ?

Internet

Tko je najbolje nasanjkao korisnike?

Internet

Mladima su zanimljive druge stvari