Tip dana: Royal Never Give Up – Victory Five(Esports, Utorak, 26.01.2021.)

Danas u Kini imamo jedan zanimljiv susret u igrici League of Legends. Sastaju se timovi Royal Never Give Up i Victory Five. Royal Never Give Up je dosad odigrao tri meča i još uvijek ne zna za poraz. S druge strane, Victory Five, koji je prošle sezone bio poprilično dobar, solidno je krenuo u novu sezonu te nakon četiri odigrana meča ima omjer od 2-2.

Royal Never Give Up odlično krenuo u sezonu

Nakon prvog meča tima Royal Never Give Up pomislili smo kako on nije mjerilo njihove snage budući da su igrali protiv nove ekipe TT kojoj se ove sezone predviđa uvjerljivo zadnje mjesto. No, kada su u drugom kolu slavili protiv Suninga koji je igrao finale Svjetskog prvenstva prije samo par mjeseci, uvjerili smo se da je Royal Never Give Up zapravo poprilično moćan. Nadogradili su na to još i pobjedu protiv ekipe Oh My God te sada imaju zavidnih 3-0. Upravo će zato biti blagi favoriti u svom idućem susretu protiv ekipe Victory Five.

Victory Five promjenjiv

Kao što smo ranije spomenuli, Victory Five je prošle sezone bio solidan te je završio na petoj poziciji i ostao bez Svjetskog prvenstva. Ove godine, na početku sezone igraju dosta promjenjivo gdje su upisali dva poraza od jačih ekipa, a dvije pobjede protiv slabijih. Royal Never Give Up svakako ne spada u slabije ekipe i ostaje nam vidjeti kako će izgledati taj dvoboj. Budući da je League of Legends igrica koja se konstantno nadograđuje, ponekad uspjesi prethodnih sezona nemaju toliki značaj, već je najbitnije koja će se ekipa prva prilagoditi na što bolji način na trenutnu nadogradnju na kojoj se igra. Svakako se čini da je Royal Never Give Up malo bolje startao upravo iz tog razloga.

Međusobni omjer

Dosad su se ove dvije susrele četiri puta u protekle dvije godine i uvijek je rezultat bio 2-0 za jednu od ekipa. Tri puta je slavio Royal Never Give Up, a samo jednom Victory Five. Možemo reći da se ove ekipe već dobro poznaju, a kada je tako važno je nadmudriti svog protivnika u fazi izbora championa s kojima će se igrati. To je nešto u čemu je ove sezone Royal Never Give Up zaista dominirao u svoja tri meča i vjerujemo kako će im još jednom isto poći za rukom.

Prognoza

Za sve koji ne znaju, u kineskom natjecanju u League of Legendsu, ekipe igraju mečeve best of 3, odnosno ekipa koja prva pobijedi dvaput odnosi i ukupnu pobjedu. Lako je moguće da i ovaj meč tako završi u tri odigrane partije, a mi vjerujemo kako će konačnu pobjedu odnijeti Royal Never Give Up. Kvota je sasvim solidna i vrijedi odigrati na nju. Meč bi trebao početi oko 10 sati i prvi je od dva meča dana. U drugom će nastupiti Bilibili protiv LNG-a, a tamo bi Bilibili po svemu sudeći mogao također odnijeti pobjedu. Moguće je i kombinirati ta dva para za one koji žele dodatno povećati svoju ukupnu kvotu, ali mi ćemo za danas preporučiti ipak samo pobjedu ekipe Royal Never Give Up.

Royal Never Give Up – Victory Five
Tip
: 1
Kvota: 1.60
KladionicaFavbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.