Tip dana: Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder (Košarka, Srijeda, 29.12.2021.)

Večeras u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu imamo susret između Phoenix Sunsa i Oklahoma City Thundera. U njemu je Phoenix označen kao veliki favorit za pobjedu i možemo reći da je to sasvim opravdano. Utakmica bi trebala početi oko 3 sata ujutro po našem vremenu.

Phoenix Suns

Phoenix Suns se trenutno nalazi na drugoj poziciji Zapadne konferencije gdje imaju jednu pobjedu manje od Golden Statea, ali i jednu utakmicu zaostatka. Upravo bi se tako večeras pobjedom mogli izjednačiti s njima, a protivnik je takav da je to jako realan ishod. Nemaju nekih problema s ozljedama što je uvijek lijepo saznanje tako da će večeras vjerojatno zaigrati u svom najjačem sastavu.

Oklahoma City Thunder

Odmah u startu vrijedi napomenuti kako Oklahoma ima neke bitne izostanke što ih već i prije početka utakmice stavlja u jednu vrlo neugodnu poziciju. No, ova sezona nije baš bajna za Oklahomu čak ni kada su kompletni jer trenutno se nalaze na 14. poziciji Zapada s 12 pobjeda i 21 porazom. Teško je očekivati da će ovo biti utakmica u kojoj će pronaći dobru rezultatsku formu, a sličan će biti i naš tip dana.

Tip

Kao što smo naveli, kvota na pobjedu Phoenixa je vrlo mala, točnije ona iznosi 1.10. Pogledali smo zato ponudu ostalih potencijalnih ishoda na ovu utakmicu i pronašli jedan koji nam se svidio. Riječ je o zbroju poena domaće ekipe, a granica koja je postavljena je na 113.5 poena. Vjerujemo da Phoenix tako može postići barem 114 poena jer se radi o izuzetno moćnoj ekipi u napadačkom dijelu.

Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder
Vrijeme
: 03:00h
Tip
: Phoenix daje više od 113.5 poena
Kvota: 1.65
KladionicaPrva Sportska Kladionica

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.