Bet365 je blokiran u Hrvatskoj: Predlažemo 5 alternativa!

Bet365 je bez ikakve sumnje jedna od najboljih kladionica na svijetu. Ona nudi značajke koje su vrlo inovativne i mnoge kladionice ih pokušaju uvrstiti u svoje ponude jednom kada shvate koliko su privlačne igračima. Jasno je da i neke hrvatske kladionice prate trendove koje postavlja Bet365, a to objašnjava njihov rast popularnosti. Međutim, zadnjih se godina dogodilo nešto neočekivano što je ljubiteljima klađenja iz Hrvatske onemogućilo igranje u kladionici Bet365.

Naime, pristup i mogućnost klađenja u njoj igračima iz Hrvatske postali su zabranjeni tako da su se morali okrenuti alternativama. Upravo ćemo o tome, kao i alternativama gdje igrati reći nešto više u nastavku.

Više o Bet365 kladionici

Bet365 stranica online
Foto: Shutterstock

Bet365 je sportska kladionica koja nudi i razne druge mogućnosti svojim igračima. Najistaknutija od njih svakako su casino igre. Ono što je izdvaja od drugih su neke sjajne mogućnosti kao Cash Out koji igračima omogućuje isplatu dobitka čak i dok susreti na koje su se kladili nisu završeni. Ponuda im je jako velika, tako da svatko može pronaći svoj najdraži sport, ekipu ili igrača na koje može postaviti okladu.

Što se tiče licence, Bet365 ju je dobio na Malti, a ona omogućuje korisnicima iz cijele Europske unije da koriste usluge ove kladionice. Malteška komisija za igre na sreću ima vrlo strog postupak koji se mora slijediti prije nego što dodijeli licencu kakvu ima Bet365. Činjenica da je Bet365 ipak dobio tu licencu dokaz je njegovih strogih standarda. Također, ovaj je priređivač ponude licenciran od strane tijela za igre na sreću iz Curacaoa što je isto tako važno istaknuti. Te licence su dokaz da Bet365 posluje odgovorno i da je tvrtka kojoj se može vjerovati.

Zašto je Bet365 blokiran u Republici Hrvatskoj?

Hrvatska udruga za igre na sreću je 2015. godine kod Ministarstva financija pokrenula inicijativu da se rad inozemnih online kladionica uskladi sa zakonom. Točnije rečeno, oni su istaknuli kako osjećaju da su strane kladionice u kojima Hrvati igraju ilegalne jer ne plaćaju nikakav oblik poreza Republici Hrvatskoj. Sva sredstva koja hrvatski igrači uplate u neku stranu kladionicu tako ni na koji način ne mogu poboljšati državni proračun. Upravo je iz tog razloga na nekoliko najvećih i najpopularnijih kladionica na svijetu blokiran pristup iz Hrvatske i ne može ih se posjetiti. Srećom, online kladionica u Hrvatskoj ima ipak dovoljno tako da bi igrači trebali biti u mogućnosti pronaći neku dobru za sebe.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Bet365 alternative

klađenje uživo na nogomet
Foto: Shutterstock

Kao što smo rekli, postoji jedan velik broj hrvatskih kladionica online. Ako pogledamo nešto pažljivije što one nude, jasno je da možemo neke od njih označiti kao sjajne Bet365 alternative.

  1. Favbet – ovo je kladionica koja nudi jednu visoku razinu ponude te su razrade na svaku od njih vrlo detaljne i opširne. Uz samu ponudu, bonusi ove kladionice jako su privlačni, a odnedavno igrači za uplatu mogu koristiti i kriptovalute što dosad još nismo imali prilike vidjeti u Hrvatskoj. To je čini možda i idealnom solucijom za domaće igrače otkako je Bet365 blokiran.
  2. Germania – kladionica koja je također vrlo inovativna i ima široku ponudu sportskih događaja na koje se igrači mogu kladiti. Vidljiv je njezin konstantan napredak i često donosi neke nove značajke koje mogu konkurirati čak i većim europskim kladionicama, a zato je i dobra Bet365 alternativa.
  3. PSK – kao što njezino puno ime kaže, Prva Sportska Kladionica je prva kladionica u Hrvatskoj i već je u startu impresivno vidjeti koliko dugo je ovaj pružatelj ponude pri samom vrhu. Krasi je jednostavnost, a istovremeno nudi sve što bi ljubitelji klađenja u Hrvatskoj mogli poželjeti od kladionice u kojoj igraju.
  4. Mozzart – iako ovoj kladionici sjedište nije u Hrvatskoj, igrači iz cijele regije i dijaspore vole igrati u njoj. Razlog zašto je to tako je jednostavan, a dovoljno je samo vidjeti sjajne bonuse i veliku ponudu koja postoji u njoj.
  5. Supersport – ova kladionica spada među najpopularnije u Hrvatskoj i jasno je zašto. Svojim korisnicima nudi razne inovativne mogućnosti kao chat i pisanje analiza, ali ipak za ostalim kladionicama zaostaje po nekim bitnim detaljima. To su nedostatak ponude na esport događaje, nemogućnost isplate na Skrill (iako se s njime može uplatiti), nešto slabije kvote na događaje uživo te dugo vrijeme čekanja za isplatu korištenjem bankovne transakcije.

Iako moramo biti realni i reći da niti jedna domaća kladionica nije kao Bet365 u potpunosti, igrači će bilo koju od bitnih značajki koje ona posjeduje uspjeti pronaći u Hrvatskoj. Najbitnije je da pritom zapravo znaju koja je to značajka i što im je najprivlačnije. Također, ne treba sumnjati u to da će domaće kladionice napredovati u godinama koje dolaze. Kao što vidimo na mnogim primjerima, one prate trendove i drže korak s nekim od najvećih svjetskih kladionica.

Hoće li ova kladionica opet postati dostupna?

čovjek na stranici kladionice bet365
Foto: Shutterstock

Zaista je teško reći hoće li Bet365 ponovno postati dostupan igračima iz Hrvatske. Zasad zaista nema nekih naznaka da bi se to moglo dogoditi. Ipak, ne bi bilo nemoguće kada bismo u nekoj skorijoj budućnosti ponovno dobili mogućnost klađenja kod tog priređivača ponude. Bilo kako bilo, uz bogatu ponudu domaćih kladionica, ljubiteljima klađenja iz Hrvatske bit će moguće zadovoljiti sve kladioničarske želje.

Za listu najboljih legalnih kladionica u Hrvatskoj, kliknite ovdje.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.