Koji se sve e-novčanici koriste za uplatu na kladionice i casina u Hrvatskoj?

E-novčanici nisu baš najnovija stvar na Internetu, ali za mnoge su još uvijek relativna nepoznanica. Riječ je sustavu zasnovanom na softveru koji sigurno pohranjuje podatke za brojne načine plaćanja putem Interneta. Korištenjem e-novčanika korisnici mogu brzo i jednostavno obaviti kupnju bez potrebe da napuštaju svoj dom ili drugo mjesto na kojem se trenutno nalaze. E-novčanici najčešće se koriste kao mobilne aplikacije i mogu biti korišteni s bilo koje lokacije koja ima pristup Internetu. Razlikujemo desetke e-novčanika, a reći ćemo pokoju riječ o nekima od najkorištenijih u Hrvatskoj za uplatu na neku od kladionica ili casina.

Skrill

Skrill je jedan od najpoznatijih i najkorištenijih e-novčanika za uplate na račun sportske kladionice i casina u Hrvatskoj, ali i u Europi. Skrill je kao tvrtka osnovan 2001. godine, a prvobitno se zvao Moneybookers. Danas je ovaj e-novčanik dostupan u više od 120 zemalja svijeta, a prihvaća plaćanja u više od 40 različitih valuta. Također, novitet je i trgovanje kriptovalutama koje su sve popularnije u današnje vrijeme. Sredstva se na Skrill račun mogu uplatiti na više različitih načina, no najjednostavniji je korištenjem kreditne kartice. Također, korisnici u Hrvatskoj mogu na nekom od kioska kupiti i Paysafecard bon koji je odlično rješenje za nadoplatu Skrill računa. Većina hrvatskih kladionica i casina među svojim metodama uplate ima Skrill i Paysafecard, a ovaj se e-novčanik može koristiti putem računala i njegove internetske stranice ili kao aplikacija na mobilnom uređaju.

Aircash

Aircash je prvi hrvatski e-novčanik koji dolazi u vidu mobilne aplikacije. Vrlo je brzo postao jedan od omiljenih načina uplaćivanja sredstava u hrvatskim kladionicama ili casinima od kojih sada već vjerojatno sve koriste ovu metodu kao jednu od glavnih metoda uplate na njihovu stranicu. Za korištenje Aircasha potrebno je imati pristup Internetu, broj mobitela i e-mail adresu, a uplata na ovaj e-novčanik vrlo je jednostavna. To se može odraditi korištenjem kreditnih kartica, ali i uplatom na nekom od kioska ili benzinskih crpki. Također, slično Skrillu, Aircash se može nadoplatiti korištenjem bonova, a ovaj put je riječ o A-bonovima koji su poznati i pod imenom Aircash bon.

Budući da neki casino bonusi i oni koje nude kladionice mogu biti ograničeni vremenom, igračima je potrebna neka opcija uplate koja će biti brza i efikasna, a Aircash je upravo to.

Revolut

Wise, koji se prije zvao TransferWise, osim što je odličan e-novčanik i sredstvo plaćanja u nekim hrvatskim i stranim kladionicama kao i casinima, slovi i za fantastičnu alternativnu digitalnu banku. Svojim korisnicima uz sjajnu opciju plaćanja putem Interneta tako nudi i razne druge pogodnosti kao što je besplatna prepaid Mastercard kartica koja se može koristiti za beskontaktno plaćanje, ali i razna druga plaćanja kao što je primjerice plaćanje putem trgovine aplikacijama Google Play. Iako je već sada riječ o izuzetno korisnoj i popularnoj vrsti e-novčanika i metoda uplaćivanja sredstava na račun kladionica i casina, može se reći da vrijeme Wise-a tek dolazi i da bi u skorijoj budućnosti mogao u potpunosti zasjeniti svoju konkurenciju među e-novčanicima.

Popularni bonusi u hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotač sreće.

Neteller

Neteller je pomalo zaboravljena vrsta e-novčanika koja nije pretjerano popularna među hrvatskim kladionicama i casinima. No, unatoč tome, velik broj igrača iz Hrvatske posjeduje ovaj e-novčanik za razna plaćanja na Internetu ili za igranje u nekim od stranih kladionica ili casina. Neteller je također dio Paysafe grupe, baš kao i njegov konkurent Skrill, a ovaj potonji je zasad popularnija opcija, iako je Neteller zapravo starija opcija plaćanja koja je početkom 21. stoljeća bila možda i najrasprostranjenija kod ljubitelja klađenja.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.