Gdje mogu gledati utakmice uživo?

Vjerojatno ste se mnogo puta našli u situaciji da se odigrava potencijalno vrlo zanimljiva utakmica ali je nemate gdje pogledati. Ako ste si ikad postavili pitanje “Gdje mogu gledati utakmice uživo?”, postoji nekoliko plaćenih i besplatnih opcija gdje možete gledati i pratiti svoje omiljene klubove i utakmice uživo.

Televizijski programi

Ako posjedujete Maxtv, Bnet ili neku sličnu kabelsku, IPTV ili satelitsku televiziju, onda je ovo vjerojatno najjednostavnija opcija za vas. Na žalost u većini slučajeva da bi mogli gledati sve sportske kanale, morate zakupiti i dodatni sportski paket koji obično i nije baš tako jeftin.

Ovo je svakako najpraktičnija opcija međutim isto tako i najskuplja. Dobit ćete sportske kanale u HD verziji koje možete gledati iz udobnosti svojeg naslonjača i uz pomoć daljinskog upravljača ali ćete to isto tako i pošteno platiti.

Streaming stranice

Postoje razne streaming stranice gdje možete pratiti gotovo svoje sportske utakmice i koje su za vas u neku ruku besplatne međutim takve stranice su često obasute raznim iritantnim reklamama koje ponekad znaju biti i opasne.

Kako opasne? Pa takve stranice žive od reklama i s obzirom da im nije dozvoljeno postavljati legitimne oglašivačke mreže poput Googlovog Adsensea, one su prisiljene postavljati reklame od manje legitimnih i potencijalno zlonamjernih oglašivača.

Dakle ako koristite besplatne stranice za live streaming, imajte na umu da postoji mogućnost da se na vaše računalo instalira trojanac ili virus kojeg ćete se kasnije teško riješiti.

Online kladionice

Još jedna opcija i po mojem osobnom mišljenju najbolja opcija jest da se registrirate na neku od online kladionica koje nude mogućnost gledanja gotovo svih utakmica, pa bilo da se radi o NBA košarci, o grand slam turnirima ili o nekim nižim stolnoteniskim utakmicama, slobodni ste live streamati dokle god kod njih imate aktivan račun.

Neke kladionice poput bet365 će u tom slučaju tražiti i da položite nekakav novac kako bi mogli koristiti njihov live stream, međutim postoje i kladionice koje ne traže baš ništa osim da kod njih u par klikova registrirate svoj račun. Jedna od takvih je najveća ruska kladionica 1XBET koja se od nedavno svojim vrlo agresivnim marketingom etablirala kao jedna od najvećih online kladionica na svijetu.

Na 1XBET kladionici možete pratiti live stream gotovo svih sportova uživo bez da im morate ostaviti broj kartice, da povežete svoj Skrill račun ili slične privatne podatke. Dovoljno je samo da se registrirate sa svojim emailom ili brojem telefona i možete početi pratiti utakmice uživo.

Zaključak

Ako vam novac nije problem i ako nemate potrebu gledati primjerice stolni tenis, DOTA2 ili counter strike finale, onda vam je najbolja opcija uzeti nekakav IPTV kao što su Maxtv ili Bnet. Ako ste opremljeni dobrim antivirusnim programima i ne strahujete od zlonamjernih trojanskih i virusnih aplikacija, onda se možete okušati s random i ilegalnim live streaming web stranicama. I treća opcija gdje možete gledati utakmice uživo jest registracija na neku od poznatijih kladionica koje tu uslugu i pružaju.

Možda će vas zanimati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Jackpot
Copyright © Sva prava pridržana.