Klađenje na rukomet posebno je interesantno za vrijeme prvenstava

Rukomet je prilično omiljen sport, ali što ste tiče klađenja vezanog uz rukometne klubove najveći je broj oklada vezan uz par jačih liga, od kojih je u Europi  svakako najpopularnija Bundesliga. Probuđen interes za klađenje na rukomet posebice je aktualan za vrijeme igranja reprezentacija, na Europskom i Svjetskom prvenstvu u rukometu.

Klađenje na rukomet u svim ovim slučajevima vezano je ne samo za klađenje na klubove i reprezentacije već i na klađenje na igrače.

Klađenje na rukomet vrlo je slično klađenju na košarku

I rukomet i košarka su sportovi u kojima je domaći teren najizraženiji adut neke momčadi, pa je prilikom klađenja na rukomet bitno gdje se odvija rukometna utakmica. Vrlo često je domaći teren prednost zbog visoke motivacije momčadi. Klađenje na rukomet traje sve dok traje meč, a najbitnija stvar kod njega je da ste dobro upoznati sa statistikama igrača, klubova ili reprezentacija.

Kod klađenja na rukometne igrače bitno je ne samo poznavati njihovu statistiku, već i formu u kojoj se nalaze, broj postignutih golova u sezoni, da li su imali ikakve ozljede, stanke i slično, kolika im je minutaža u klubu i slično. Trenutno najatraktivnije klađenje na rukomet zasigurno je klađenje na igrače i klubove Bundeslige, njemačke lige koja se smatra jednom od najjačih i najzanimljivijih u Europi.

Svaka država ima i svoju nacionalnu rukometnu ligu u kojoj se također možete kladiti ako ste i inače ljubitelj tog sporta.

Klađenje na rukometne reprezentacije za vrijeme prvenstva je i zanimljivo i unosno

Jedan od osnovnih preduvjeta dobrog klađenja na rukomet je poznavanje lige u kojoj reprezentativci inače igraju i poznavanje njihovog učinka do sada. Morate znati procijeniti jačinu oba tima, hoće li meč biti efikasan i pun golova ili će većinom biti obrambeni meč.

Ne zaboravite obratiti pažnju na to je li reprezentacija na koju se želite kladiti već osigurala plasman u daljnjem natjecanju jer se može dogoditi da glavni igrači u takvim utakmicama imaju jako malu minutažu kako bi se odmorili za bitniju utakmicu. U tom slučaju šansu dobivaju i igrači s klupe, dok se glavni igrači odmaraju.

Za rukometna prvenstva je bitno otkriti motivaciju reprezentaciju jer ona je u ovom sportu vrlo bitna. Ponekad se dogodi da je inače prosječna rukometna momčad izvanredno motivirana i postigne povijesni uspjeh na kojeg nitko nije računao.

Svaki sport ima posebna pravila u nekim slučajevima pa tako i rukomet

Atraktivni i veliki dobitci mogući su u slučaju kada utakmica završava sedmercima. Ali obratite pozornost na sva pravila vezana uz izvođenje sedmeraca. Na primjer, u slučaju kada se kladite hoće li sedmerac biti realiziran? Kako bi ova oklada bila pobjednička i vrednovana s “Da”, sedmerac mora biti uspješan iz prvog pokušaja.

Ako prilikom tog prvog pokušaja lopta pogodi vratara ili vratnicu, a igrač koji izvodi sedmerac iz drugog pokušaja postigne pogodak (nakon što se lopta odbila), dobitna je opcija “Ne”. Rukometni mečevi se brzo odvijaju i puni su stalnih promjena pa je klađenje na rukomet veoma zanimljivo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus