Koje su najpopularnije metode uplate u hrvatskim kladionicama

Pojavom online kladionica u Hrvatskoj, ljubitelji aktivnosti klađenja u zemlji postali su puno upoznatiji s različitim načinima plaćanja na internetu. Kao što znamo, za igranje u klasičnim kladionicama i običnu uplatu listića bilo je potrebno doći u kladionicu, predati listić s parovima na koje želimo odigrati i osobno dati ulog koji želimo iskoristiti na njemu. To je moguće i dalje, ali taj način klađenja gotovo u potpunosti je zasjenilo klađenje putem interneta.

Kako bi sredstva igrača bila dostupna online da bi on mogao uplatiti listić na taj način, potrebno ih je uplatiti na jedan od raznih načina koji se nude. upravo ćemo zato istaknuti koji su najpopularniji takvi načini u Hrvatskoj te kako ih koristiti ako želite uplatiti svoja sredstva u online kladionicu.

Što više metoda uplate, to bolje

Sasvim je jasno da će kladionice biti barem malo kvalitetnije ako imaju više metoda koje igrači mogu koristiti kako bi uplatili i isplatili svoja sredstva. Neće svatko biti u poziciji da može iskoristiti bilo koju od metoda za uplatu tako da će im trebati možda samo ta jedna određena ili jednostavno neće moći igrati.

Pružiti igračima razne mogućnosti u svemu gotovo je garancija da će više cijeniti neku kladionicu i iznova joj se vraćati. Na sreću, većina je hrvatskih kladionica to prepoznala i po svojim metodama uplate dobro konkurira čak i nekim većim, stranim kladionicama koje su renomirane u svijetu.

Uplata u poslovnici

Uplata u poslovnici je definitivno za mnoge najsigurniji način uplate sredstava na svoj račun. Primjerice, Supersport uplata ili PSK uplata mogu se odraditi na jednostavan način da dođete u jednu od tih poslovnica, kažete koji je broj vašeg korisničkog računa ili njegovo korisničko ime te koliko želite uplatiti. Prilikom tog načina uplate, minimalni iznos sredstava koji možete uplatiti bit će vrlo nizak i uz sigurnost koju nosi to je njegova najveća prednost.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Kada kažete na koji račun želite uplatiti te predate sredstva, iznos koji ste odabrali trebao bi biti dostupan na vašem računu istog trenutka i spremni ste koristiti ga za klađenje.

Uplata karticom

Uplata karticom je metoda koju jednostavno svaka kladionica ima u svojoj ponudi. Radi se o brzom i efikasnom načinu kako uplatiti na račun u samo par sekundi i kladionica koja ne bi imala ovu metodu uplate vrlo vjerojatno ne bi imala mjesta na tržištu. Oni nešto stariji ljubitelji klađenja možda i danas ne žele koristiti ovu metodu uplate jer se brinu da bi na neki način njihovi podaci mogli biti ukradeni, ali to definitivno ne bi trebala biti briga jer kladionice pružaju vrhunske načine kako zaštiti sve podatke svojih korisnika.

Uz to, korištenjem kartica na internetu uglavnom se korisnicima generira neki kod koji kada jednom unesu prilikom uplate mijenja svoju vrijednost tako da čak i onaj tko je taj kod vidio neće moći ponovno uplatiti koristeći ga uz vašu karticu.

Digitalni novčanici

Digitalni novčanici odličan su način kako danas možete kupovati na internetu. To su prepoznale i kladionice te su uvrstile neke od tih novčanika u svoju ponudu metoda uplate. Vjerojatno najkorišteniji takav digitalni novčanik za klađenje je Skrill Hrvatska koji je izuzetno jednostavan za korištenje. Njegove su uplate i isplate instant, odnosno mogu se obaviti u roku od par sekundi, a moguće je naručiti i Skrill karticu s kojom možete na najnormalniji način plaćati u trgovinama ili pak podizati sredstva na svim bankomatima u Hrvatskoj.

Na Skrill možete prenijeti svoja sredstva korištenjem kartica ili pak uz bonove koji mogu biti kupljeni na puno prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Isti ti bonovi mogu biti iskorišteni i za direktnu uplatu na račun kladionice pa ćemo zato reći nešto više i o njima u nastavku.

Aircash je također popularna vrsta digitalnog novčanika, ali riječ je o hrvatskom novčaniku koji je vrlo brzo postao popularan i uvršten u velik broj hrvatskih kladionica.

Bonovi

Bonovi su također jedan jednostavan način kako uplatiti sredstva na račun kladionice. Najpopularniji i, možemo to tako reći, univerzalni takav bon je Paysafecard bon. Njega se može kupiti na svakom kiosku i na benzinskim crpkama, a dolazi u raznim iznosima od kojih je minimalni 50 kuna. Kada ga kupite, na stranici kladionice koja ga podržava morate unijeti 16-znamenkasti kod koji se nalazi na njemu i sredstva će vam biti dostupna za klađenje. Također, njime se može nadopuniti i saldo nekih digitalnih novčanika kao što je ranije spomenuti Skrill.

Bon koji je sličan Paysafecard bonu je A-bon ii Aircash bon. To je bon koji se može iskoristiti za nadoplatu Aircash digitalnog novčanika, a prihvaća ga i velik broj hrvatskih kladionica.

Uz Paysafecard i A-bon, postoje bonovi koji su kreirale same kladionice i koji se mogu kupiti te iskoristiti u njima. Za primjer ćemo uzeti Germania bon. Riječ je o bonu koji je kreirala Germania kladionica i koji je dostupan na kioscima, a može se iskoristiti isključivo u Germaniji. On je vrlo prigodan za one koji ne žele davati neke osobne podatke kao što to čine korištenjem kartica, a istovremeno u blizini nemaju neku poslovnicu kladionice kako bi uplatili sredstva na taj način.

Korištenjem uplatnice

Jedan od načina uplate koji još uvijek postoje u hrvatskim kladionicama kao što je Admiralbet je uplata korištenjem opće uplatnice. To je proces u kojem je potrebno uplatnicu popuniti podacima kladionice, a zatim je odnijeti na jedno od mjesta gdje se nju može iskoristiti. Pritom će igrači možda morati čekati i do tri dana kako bi njihova sredstva postala dostupna na računu i može se reći da je ovo uvjerljivo najmanje popularan način kako uplatiti sredstva na račun kladionice.

Uplatiti se može i iz drugih razloga

Naravno, kada pomislimo na uplatu sredstava u kladionicu prvo što nam pada na pamet je i ono najlogičnije – ljudi uplaćuju jer se žele kladiti. No, danas postoji i drugi razlog zašto se neki odlučuju uplatiti sredstva u kladionicu, a riječ je o činjenici da na taj način mogu gledati uživo utakmice koje ih zanimaju. Naime, mnoge domaće kladionice danas nude prijenose velikog broja sportskih događaja i jednostavno se isplati imati sredstva u kladionici jer to je uvjet kako ih možete gledati neometano.

Zaključak

S obzirom na to koliko su online kladionice danas popularnije od onih klasičnih, tradicionalnih kladionica, uopće ne čudi da ih igrači žele koristiti. Kako bi u tome uspjeli, moraju koristiti neku metodu uplate sredstava na svoj račun, a kao što smo naveli, takvih metoda danas ima zaista mnogo. Svatko može odabrati onu koja mu najviše odgovara i zaista ne bi trebalo biti problema prilikom korištenja bilo koje od njih.

U bliskoj budućnosti možda ćemo vidjeti još pokoju novu metodu, a ona koja se čini najizglednija da dođe i u Hrvatsku je uplata korištenjem kriptovaluta. Ta je metoda već uvelike postala popularna u nekim većim europskim kladionicama, tako da je samo pitanje vremena kada ćemo je vidjeti i u Hrvatskoj.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.