Na koliko bi se sportova trebali kladiti?

Ako provodite puno vremena kladeći se online, sasvim ste sigurno upoznati s bogatom ponudom koju kladionice poput Betwinner nude svojim igračima i raznim događajima i sportovima koji se tamo mogu pronaći. U gotovo svakoj kladionici ćete pronaći one standardne, najpopularnije sportove poput nogometa, košarke ili tenisa, ali obično će uz njih biti pregršt i drugim, malo manje praćenih sportova. Kladionice često koriste široku pokrivenost različitih sportova kao jednu od najvažnijih marketinških točaka, uglavnom navodeći kako je dobro da njihovi igrači imaju velik izbor kada je riječ o sportovima na koje se mogu kladiti. To uglavnom ima smisla i većina bi se igrača složila s tom konstatacijom. Međutim, postoji snažan argument koji kaže kako sav taj raskoš ponude više ide u korist kladionici nego samim igračima. Glavni razlog tomu je što tako velika ponuda igrače motivira da se klade na puno sportova, a ne samo na jedan ili dva.

Velik broj istinskih stručnjaka za klađenje koji konstantno bilježe profit reći će vam kako je klađenje na samo jedan ili dva sporta puno bolja ideja od igranja na više njih. O tome se može voditi jedna prava rasprava, ali kada je o samom klađenju riječ, postoji nekoliko čvrstih pravila i smjernica kojih biste se trebali pridržavati. Iako vam ni mi ne bismo preporučili klađenje na ogroman broj različitih sportova, nema ničeg lošeg u klađenju na više od jednog. Odabir na koliko sportova se kladiti u osnovi je osobna odluka i ovisi o pojedincu. Najbolji savjet koji vam možemo dati je da radite ono što mislite da je dobro za vas. Ipak, prije donošenja odluke razmislite o nekoliko bitnih pitanja.

Zašto se kladite?

Jedno od najboljih pitanja koje si možete postaviti kada želite odlučiti trebate li se kladiti na više sportova ili ne je svakako ono u kojem morate doći do odgovora zašto se uopće kladite. Ako je razlog vašeg klađenja čista zabava i doza adrenalina koja dolazi s njime, zaista ne bi trebalo biti bitno na koliko sportova se kladite. S druge strane, ako se kladite kako bi zabilježili profit i zaradili, vjerojatno je pametnije bazirati se na manje sportova jer ćete ih uspjeti bolje proučiti, a samim time i biti uspješniji.

Kakvo je vaše znanje?

Nikako ne želimo da ispadne kako nije moguće bilježiti profit čak i ako se kladite na više sportova. Možemo reći kako sve ovisi o vašem znanju. Postoje ljudi koji su istinski zaljubljenici u sport i koji prate zaista ogroman broj natjecanja u raznim sportova te svojim znanjem vrlo vjerojatno mogu profitirati u svima njima. Oni se definitivno ne bi trebali ograničavati i puno će lakše od drugih prepoznati prave situacije i događaje na koje treba igrati. Ako niste jedan od tih ljudi, nema nikakvog problema u ostvarivanju profita. Vi ste upravo oni koji bi trebali igrati na jedan ili dva sporta, a postepeno možete početi razvijati znanje i o nekim drugim koji vas interesiraju.

Koliko imate vremena?

Što više vremena potrošite na odlučivanje koje oklade ćete odigrati, veće su vam šanse za uspjeh. Vrlo je malo uspješnih igrača, a oni zarađuju isključivo koristeći svoju vještinu i duge detaljne analize. To uglavnom traži ulaganje puno vremena i truda u istraživanje kako bi identificirali najbolje mogućnosti klađenja. Ovo je model koji biste trebali isprobati i slijediti. Ne trebate trošiti sate i sate razmišljajući o svakom odabiru, ali ne želite ni žuriti sa stvarima. Ako nemate puno vremena za klađenje, vjerojatno se ne biste trebali kladiti na puno različitih sportova. Bolje je da potrošite vrijeme koje imate usavršavajući znanje koje već posjedujete.

Možda će vas zanimati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Tome of Madness
Tome of Madness

Misteriozna igra kroz koju vas vodi poznati junak Rich Wilde

Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina