Kasina

Ne ide vam na kladionici? Probajte Bingo!

Lutajući po stranim forumima naletio sam na prilično zanimljivu raspravu o kockanju – makar sam tražio nešto deseto – u kojoj se priča svela na vrijeđanje jednog protivnika kocke protiv (barem) pet-šest pasioniranih kockara. Mada se kasnije onaj usamljeni Don Quijote pokazao kao običan troll, flejmanje je bilo ubitačno dobro.

E sad, ondje je netko ostavio link na neku bingo stranicu gdje se ne mora plaćati polog (eng. Deposit). Polog inače služi kao upisnina, prvi korak na svakoj takvoj stranici. Više je riječ o dokazivanju namjere da želite igrati za novac kako bi se spriječio pristup sitnoj ribi; neke od jakih bingo stranica traže polog od više stotina eura.

Kažu da je besplatno no ka se dublje zagrebe, ispostavi se da su takve igre jako rijetke.
Kažu da je besplatno no ka se dublje zagrebe, ispostavi se da su takve igre jako rijetke.

Na stranu ti ozbiljni igrači, nas zanima kokošarenje: uzeti što više novca sa što manje muke. Kliknuli smo na gore spomenuti link i našli se na britanskoj stranici bingosites.co.uk koja generira i recenzira gomilu bingo stranica.

Neke od recenzija čine se više kao reklamni letak pa smo takve zaobišli, no na neke smo kliknuli, osobito one iz kategorije No Deposit. Obzirom da nikad nismo bacali novce na online kockanje (a bingo nije ništa drugo), nismo ni sad. Kao potpunom newbieju, zatraženih 5 funti brzo bi otišlo u vjetar (neke stranice traže i puno više). Napominjemo kako neke od stranica koje su navedene kao “no deposit” uredno naplate sudjelovanje kroz neke druge aktivnosti, stoga budite oprezni s novčanikom.

Jedna od stvari koje su izmamile osmijeh na lice je upozorenje, zapravo čitav članak koji govori o štetnosti kockanja. Ili se bar pomisli da je čitav članak. Nakon dvije-tri uvodne rečenice o opasnosti kockanja, priča se ubrzo otkriva kao majstorski skriveni marketing; čini se kako je uperena protiv kockanja, a zapravo vas navlači da zaglibite još dublje.

Ukoliko se želite zaigrati besplatno ili pak za sitan novac, u svakom slučaju bacite oko na spomenuti BingoSites, ili još bolje na njihovu New Bingo Sites sekciju gdje možete provjeriti najnovije bingo stranice gdje neke od njih nude i besplatne bonuse. Ako pak ne, ostanite na geek.hr; na našim stranicama ćete uvijek naći nešto zanimljivo 🙂

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh