Jesu li oklade na poluvrijeme/kraj dobra taktika za klađenje?

Upravo oklada poluvrijeme/kraj mami poglede novih kladioničara zbog velikih kvota koje nudi na svoje tipove. S druge strane ove oklade veoma su riskantne i teške za pogoditi, no jesu li oklade poluvrijeme/kraj dobra taktika za klađenje i može li se na ovaj način profitirati pročitajte u nastavku članka.

Što je poluvrijeme/kraj oklada?

Poluvrijeme/kraj oklada predstavlja klađenje na dva tipa u istom meču. Ova oklada popularnije je kod kladioničara zvana i prelaz. Za dobitnu okladu morate pogoditi i tip na poluvrijemenu i tip na kraju utakmice, jer u suprotnom oklada je gubitna. Ukoliko pogodite tip na poluvrijemenu, a fulate tip na kraju meča oklada je gubitna bez obzira što ste jedan tip pogodili. Isto tako i ukoliko fulate tip na poluvremenu, a pogodite na kraju utakmice. Poluvrijeme/kraj oklada obuhvaća više tipova, te upravo zbog toga i nudi visoke kvote.

Znači ova oklada je dobitna samo ukoliko pogodite oba tipa, i na poluvremenu i tip na kraju. Ukoliko ste igrali tip 0/1 na ovoj utakmici dobitna je samo u slučaju nerješenog rezultata na poluvremenu i pobjede Valencie na kraju utakmice.

Primjer poluvrijeme/kraj oklade

Za primjer ovog tipa oklade odabrali smo utakmice Atl. Madrid-Lleida i Valencia-Las Palmas. Na utakmici Atl. Madrid-Lleida igrali smo tip 2/1 koji označava vodstvo gosta na poluvremenu i pobjedu domaćina na kraju utakmice. Upravo zbog toga što ovaj tip označava preokret, vrlo je mala vjerojatnost za njegov prolazak i zato kladionice nude ovakvu kvotu. Kod tipa poluvrijeme kraj najveće kvote uvijek nose prelazi 1/2 i 2/1. Ova oklada će nam proći ukoliko na poluvremenu bude vodila Lleida, a utakmicu pobjedi Atletico Madrid. Često ljudi ovaj tip mješaju sa tipom vodstvo/kraj gdje nije bitan rezultat na poluvremenu, već ekipa koja prva daje gol i kraj utakmice. To kod našeg tipa poluvrijeme/kraj nije slučaj.

Druga utakmica je Valencia – Las Palmas na kojoj smo igrali tip 1/1. Ovaj tip označava vodstvo Valencije na poluvremenu i pobjedu Valencije na kraju utakmice. Samo u tom slučaju kada oba ishoda, i poluvrijeme i kraj, pogodimo oklada je dobitna.

Koji sportovi su dobri za poluvrijeme/kraj okladu?

Kao i kod svih oklada nogomet je najpopularniji sport za klađenje, no tip poluvrijeme kraj puno je lakše pogoditi kod nekih drugih sportova s više poena/golova. Košarka, rukomet, vaterpolo su izvrsni za ovaj tip oklade, a također i hokej u kojem ovaj tip nosi naziv 1. trećina/kraj. Primjerice ukoliko gađate veću kvotu kod prelaza, lakše će košarkaška momčad nadoknaditi par poena razlike na poluvremenu, nego nogometna momčad dati 2 gola da okrene rezultat.

Može li se okladama poluvrijeme/kraj profitirati?

Oklade poluvrijeme/kraj su dosta teške za pogoditi, te birate između 9 mogućih ishoda, no s druge strane nude nevjerojatno dobre kvote. Uz pametno igranje i ne gađanje samo prelaza 2/1 ili 1/2 s najvećim kvotama moguće je pogoditi prelaz velike kvote i zaraditi lijepe novce.

Gdje igrati na poluvrijeme/kraj oklade?

Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Primjerice Favbet kladionica nudi visoke kvote za poluvrijeme/kraj oklade a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Uplate se primaju putem Paysafecarda, Skrilla ili VISA kartice i još nekih drugih metoda online plaćanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus