Prelazi kladionica (1/2 i 2/1) – vrijedi li ih igrati?

Upravo prelazi kladionica mame poglede novih kladioničara zbog velikih kvota koje nude na svoje tipove. S druge strane ove oklade veoma su riskantne i teške za pogoditi, no jesu li oklade poluvrijeme/kraj dobra taktika za klađenje i može li se na ovaj način profitirati pročitajte u nastavku članka.

Što su prelazi kladionica?

Poluvrijeme/kraj oklada predstavlja klađenje na dva tipa u istom meču. Ova oklada popularnije je kod kladioničara zvana i prelaz. Za dobitnu okladu morate pogoditi i tip na poluvremenu i tip na kraju utakmice, jer u suprotnom oklada je gubitna. Ukoliko pogodite tip na poluvremenu, a fulate tip na kraju meča oklada je gubitna bez obzira što ste jedan tip pogodili. Isto tako i ukoliko fulate tip na poluvremenu, a pogodite na kraju utakmice. Poluvrijeme/kraj oklada obuhvaća više tipova, te upravo zbog toga i nudi visoke kvote.

ponuda kladionice na prelaze

Znači ova oklada je dobitna samo ukoliko pogodite oba tipa, i na poluvremenu i tip na kraju. Ukoliko ste igrali tip 0/1 na ovoj utakmici dobitna je samo u slučaju nerješenog rezultata na poluvremenu i pobjede Valencie na kraju utakmice.

Primjer poluvrijeme/kraj oklade

Listić s dva prelaza

Za primjer ovog tipa oklade odabrali smo utakmice Atl. Madrid-Lleida i Valencia-Las Palmas. Na utakmici Atl. Madrid-Lleida igrali smo tip 2/1 koji označava vodstvo gosta na poluvremenu i pobjedu domaćina na kraju utakmice. Upravo zbog toga što ovaj tip označava preokret, vrlo je mala vjerojatnost za njegov prolazak i zato kladionice nude ovakvu kvotu. Kod tipa poluvrijeme kraj najveće kvote uvijek nose prelazi 1/2 i 2/1. Ova oklada će nam proći ukoliko na poluvremenu bude vodila Lleida, a utakmicu pobjedi Atletico Madrid. Često ljudi ovaj tip mješaju sa tipom vodstvo/kraj gdje nije bitan rezultat na poluvremenu, već ekipa koja prva daje gol i kraj utakmice. To kod našeg tipa poluvrijeme/kraj nije slučaj.

Druga utakmica je Valencia – Las Palmas na kojoj smo igrali tip 1/1. Ovaj tip označava vodstvo Valencije na poluvremenu i pobjedu Valencije na kraju utakmice. Samo u tom slučaju kada oba ishoda, i poluvrijeme i kraj, pogodimo oklada je dobitna.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Koji sportovi su dobri za poluvrijeme/kraj okladu?

Kao i kod svih oklada nogomet je najpopularniji sport za klađenje, no tip poluvrijeme kraj puno je lakše pogoditi kod nekih drugih sportova s više poena/golova. Košarka, rukomet, vaterpolo su izvrsni za ovaj tip oklade, a također i hokej u kojem ovaj tip nosi naziv 1. trećina/kraj. Ukoliko gađate veću kvotu kod prelaza, lakše će košarkaška momčad nadoknaditi par poena razlike na poluvremenu, nego nogometna momčad.

Može li se okladama poluvrijeme/kraj profitirati?

Čovjek koji je dobio na kladionici
Foto: Shutterstock

Oklade poluvrijeme/kraj su dosta teške za pogoditi, te birate između 9 mogućih ishoda, no s druge strane nude nevjerojatno dobre kvote. Uz pametno igranje i ne gađanje samo prelaza 2/1 ili 1/2 s najvećim kvotama moguće je pogoditi prelaz velike kvote i zaraditi lijepe novce.

Gdje igrati na poluvrijeme/kraj oklade?

Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Primjerice Favbet kladionica nudi visoke kvote za poluvrijeme/kraj oklade a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Uplate se primaju putem Paysafecarda, Skrilla ili VISA kartice i još nekih drugih metoda online plaćanja.

Postoje li dojave o prijelazima?

Dobitak na kladionici
Foto: Shutterstock

Poprilično smo sigurni da u svijetu nogometa postoje susreti koji su dogovoreni kako bi netko mogao zaraditi na kladionici. Međutim, pretraživanjem interneta pojmovima kao “besplatne dojave 2/1” definitivno nećete pronaći niti jednu od njih. Stoga bolje izbjegavajte pokušaje da pronađete određene dojave na internetu.

Poluvrijeme ili kraj

Poluvrijeme ili kraj je oklada koju igrači često miješaju s okladom na prelaz, a ona zapravo znači da će neka ekipa voditi na poluvremenu ili na kraju pobijediti, a ne nužno oboje. Odmah se i po kvotama može primijetiti razlika između ta dva tipa oklade tako da je to bitno uzeti u obzir.

Zaključak

Kada su dobitne, oklade na prelaze u nogometu vjerojatno su najisplativije oklade koje se mogu pronaći u kladionici. Prelazi postoje, ali šanse da ćete ih pogoditi izuzetno su male. Pokušajte zato dobro istražiti ono što igrate i možda vam se posreći!

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.