Prvi gol/pobjeda – objašnjenje oklade

U zadnje vrijeme sve su više popularne oklade gdje se u jednom paru nude dvije oklade poput poluvrijeme/kraj oklada ili prvi gol/pobjeda tipu oklade. Kako ova oklada funkcionira i kako se s njom može dobro profitirati objasnit ćemo vam u članku ispod.

Što je prvi gol/pobjeda oklada?
Ovaj tip oklade veoma je sličan okladi poluvrijeme/kraj, no razlikuje se što prvi tip ove oklade nije rezultat na poluvremenu, već koja će ekipa ili igrač zabiti prvi gol. U ovom tipu oklade morate pogoditi tko će zabiti prvi gol, te ishod utakmice. Nije bitno kada će netko postići prvi gol i oklada je dobitna samo kada ste pogodili oba tipa, i prvi gol i pobjedu.
Također, postoje razne varijante ove oklade, a svaka od njih je zanimljiva na svoj način. Posebno zanimljivi ovakav tip oklada u zadnje vrijeme je oklada gdje pogađate koji igrač će zabiti prvi pogodak na utakmici i točan rezultat na kraju utakmice. Ovaj tip oklade u zadnje vrijeme privlači mnoge kladioničare, najviše zato što nudi jako velike kvote.

Primjer prvi gol/pobjeda oklada
Kao što smo već u uvodu napisali za ovaj tip oklada postoje razne varijante. Najpopularnija je ona u kojoj igramo koja ekipa će prva postići pogodak, te koja će ekipa na kraju pobijediti. Ovaj tip oklade ujedno nudi i najmanje kvote za razliku od drugih tipova ove oklade.

U primjeru ćemo igrati malo zanimljiviji tip ove oklade, a to je koji će igrač postići prvi pogodak, te koji će rezultat biti na kraju meča. Za primjer smo odabrali utakmicu između Southamptona i Tottenhama.
prvi gol pobjeda
Iz ponude smo izvukli tip da će Dele Alli (igrač Tottenhama) zabiti prvi gol na utakmici, te sada moramo još odabrati točan rezultat utakmice koji ćemo igrati. Ako se odlučimo na tip Dele Alli (Tot)/0:2, to znači da igramo da će Dele Alli zabiti prvi gol na utakmici i da će utakmica završiti rezultatom 0:2. Samo u slučaju kada pogodimo obe stvari par je dobitan, a u svim drugim slučajevima nije. Ukoliko Dele Alli da prvi gol, ali utakmica završi drugim rezultatom od 0:2 par je gubitan.

Koji sportovi su najpopularniji za ovaj tip oklade?
Najpopularniji sportovi za ovaj tip oklada su nogomet i hokej. Ova oklada potječe iz nogometa, a kasnije se je rasprostranila i na druge sportove. Najpopularniji je naravno nogomet, a nakon toga hokej. Može se igrati i kod drugih sportova, kao naprimjer kod tenisa gdje se možete kladiti na pobjednika prvog seta i pobjednika cijelog meča.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Može li se ovim tipom oklada profitirati?
Kao i sa svakom okladom potrebno je malo sreće da se poslože sve stvari i dogodi ono na što smo se mi kladili, no zbog velikih kvota koje kladionice nude na ove parove moguće je biti u dobroj dobiti. Par koji smo u primjeru iznad igrali nosio je kvotu 29 na ishode koji nisu nerealni, a ta kvota znači da pogotkom jednog listića te kvote u manje od 29 listića ste i dalje na profitu.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.