Kako se kladiti na nogomet i biti u plusu – 6 smjernica

Vjerujemo da ste se već mnogo puta pitali kako se kladiti na nogomet i kako da budete u sigurnom plusu na kladionici, a odgovor na to pitanje možete pročitati u ovome tekstu. Dobro, ne sigurnom plusu, jer kladionica je kocka i ovisi o sreći, no s ovim savjetima ćete sigurno biti u boljoj poziciji nego prije i znat ćete više o tome kako se igra kladionica.

Postoje dvije vrste kladioničara, oni koji se klade da bi zaradili i oni koji se klade iz zabave, a nebitno koji ste vi svima je isti cilj, biti uspješan kladioničar. Nogomet je veoma nepredvidljiv sport, pogotovo unazad nekoliko godina, i svatko može svakoga pobijediti, no prateći ove savjete zasigurno ćete si povećati šanse za dobro prognoziranje ishoda nogometnih utakmica.

1. Forma ekipe

kako se kladiti na nogomet
Foto: Shutterstock

Prvi savjet koji možemo dati kada želite znati kako se kladiti na nogomet je da uvijek pogledate u kakvoj je formi ekipa koju planirate igrati, te obavezno pogledate da li je ta forma opravdana ili ne. Osim rezultata posljednjih utakmica bacite oko i na statistiku, kako bi saznali da li su opravdano pobjeđivali i došli do trenutne forme ili je jedan od faktora bila i sreća.

2. Rezultati doma i u gostima

Gledajući posljednje rezultate ekipe obratite pozornost na to kada su igrali doma, a kad u gostima. Neke ekipe bolje igraju doma, neke u gostima i zbog toga je ovo veoma bitan faktor kod klađenja.

3. Međusobni omjer

kako se kladiti na nogomet
Foto: Shutterstock

Kroz povijest smo navikli da ima nekih ekipa koje jednostavno ne znaju igrati protiv nekih drugih. Neke ekipe nekima ne pašu, dok s druge strane neke ekipe povijesni neuspjesi protiv protivnika koče i u svakoj sljedećoj utakmici. Također prilikom gledanja međusobnog omjera možete naići i na 3 za 3 par.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

4. Vijesti

Iz vijesti možete saznati puno toga, od ozljeda i suspenzija kod određenih momčadi, do nesuglasica trenera s igračima i slično. Sve te vijesti možete korisno iskoristiti kako biste izbjegli igranje neke momčadi ako im fali nekoliko prvotimaca ili postoje nesuglasice u svlačionici.

5. Raspored

Ako Juventus igra protiv Genoe i sve vuče na njegovu pobjedu, obratite pozornost i dalje od prsta ispred nosa. Pogledajte njegov raspored u sljedećim tjednima i stanje na tablici. Ukoliko se nalazi nekoliko bodova u prednosti od drugoplasirane momčadi, a za 4 dana igra nokaut fazu lige prvaka protiv Real Madrida, moguće je da u ovu utakmicu istrči u kombiniranom sastavu.

6. Ne žurite

kako se kladiti na nogomet
Foto: Shutterstock

Dajte si dovoljno vremena za analiziranje i biranje parova koje ćete odigrati. Obratite pozornost na sve faktore koje smo naveli i pažljivo odlučite što ćete igrati. Ako slažete listić u žurbi, vrlo vjerojatno će se dogoditi da ne pogledate sve stvari koje inače pratite i to može dovesti do toga da ne vidite nešto što bi vas odvuklo od igranja tog para, stoga pažljivo i smireno.

Također, veoma je bitno da nikada ne ulažete više od planiranog, jer nebitno o tome koliko vam se nešto čini sigurnim, na kladionici je sve moguće.

Gdje igrati?

Sad kada znate neke smjernice kako se kladiti na nogomet, vrijeme je da i odaberete gdje ćete se kladiti. Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Pod pretpostavkom da znate kako se igra kladionica, bit će vam gotovo svejedno gdje igrate, ali ako pobliže sagledate neke značajke koje kladionice imaju, vaše iskustvo igranja moglo bi biti bolje u nekim od njih.

Primjerice, Favbet je jedna od najvećih svjetskih kladionica koja nudi visoke kvote za gotovo sve sportske oklade, a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Imaju i podružnicu u Hrvatskoj, pa je klađenje sigurno i legalno.

favbet kladionica
Favbet kladionica
Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.