7 koraka za uspješno klađenje i pobjedničke listiće

Želiš saznati kako savladati zamke koje donose kladionice? Kako svoje gubitne listiće pretvoriti u dobitne, prakticiranjem nekoliko jednostavnih koraka? Što definira uspješno klađenje i kako složiti pobjedničke listiće?

Danas vam donosimo 7 jednostavnih koraka zahvaljujući kojima ćete početi pobjeđivati na kladionici. Uspješno klađenje želja je mnogih igraća, no tek rijetki uspijevaju svoje znanje pretvoriti u dobitne listiće. Da biste stali na kraj svojim loše odabranim mečevima na listiću, vrijeme je da pročitate naše super savjete.

Bolje razumijte sport na koji se kladite

Ogroman broj igrača kladi se na sportove koje ne obožavaju gledati i kod kojih nisu ni svjesni svih pravila i zamki koje postoje. Svaki sport ima neke svoje zakonitosti, a upravo su ti mali sitni detalji iznimno važni kod pravilnog odabira parova na listiću. Pokušajte do detalja upoznati sport na koji se želite kladiti jer samo tako osigurat ćete dobitne listiće. Upoznajte pravila i momčadi te saznajte kako se određena momčad ponaša na terenu i koje taktike koristi prilikom igranja.

Kladite se na većem broju kladionica

Pametni kladioničari nisu skloni klađenju unutar samo jedne kladionice. Naime, postoje usko specijalizirane kladionice koje nude poseban sadržaj i oklade, a isto tako ne nudi svaka kladionica isti koeficijent prilikom klađenja. S obzirom na sve veću popularnost online klađenja prebacivanje oklada iz kladionice u kladionicu postaje sve jednostavnije. Primjerice na jedan meč se možete kladiti u nekoj domaćoj kladionici, dok neki drugi meč možete odigrati u kladionici bet365 u Mađarskoj – kako biste uhvatili što bolju kvotu.

Birajte manje parova

Iako je sasvim logično da manje parova na listiću znači i manje šanse za gubitak listića, većina kladioničara to uporno zaboravlja. Ako se ograničite na 1,2 ili primjerice 3 para na listiću – šanse da će listić biti dobitan vam značajno rastu. U prilog tome ide i podatak da kladionice najviše novca gube upravo na listićima sa samo jednim parom, odnosno s pojedinačnim okladama. Reducirajte broj parova na listiću i krenite malim stopama prema velikoj zaradi. Manje je više.

Izbjegavajte jako male kvote

Kvote na pojedinačnom listiću se množe dodavanjem novih mečeva na listić, što znači da će vam više parova donijeti mogućnost većeg dobitka. Ipak, prilikom stavljanja ‘sigurnih’ parova na listić treba biti iznimno pažljiv jer lako se dogodi da multipliciranje ‘sigurnih parova’ vodi u pogrešnom smjeru. Stoga, nemojte na listić stavljati par samo zato što smatrate da je siguran, bez obzira na to što je kvota iznimno mala. Ne zaboravite lekciju iz prošlog odlomka – manje parova na listiću povećava šanse za dobitak.

Odaberite pravu okladu iz ponude

Veliki broj utakmica i mečeva ima kvalitetno razgranat sustav klađenja, što znači da su mogućnost za klađenje iznimno bogate. Na vama je da među svom tom silnom ponudom pronađete ono što će vam osigurati dobitak na kladionici. Primjer, Barcelona ne pobjeđuje nužno u svakoj utakmici, no Messi je uglavnom čovjek odluke kako u malim, tako i u velikim utakmicama. Stoga, ponekad je bolje staviti da će Messi zabiti gol, nego da će Barcelona savladati nekog jakog protivnika. Uspješno klađenje ima jednu važnu kariku – pametno biranje pravih oklada iz sveukupne ponude.

Kladite se razumom, ne srcem

Svatko od nas ima neke svoje omiljene klubove i igrače u sportovima koje pratimo. Prilikom klađenja moramo zaboraviti na privrženost nekom klubu jer takvo ponašanje vodi nas do gubitaka. Kada klađenju pristupate razumom, a ne srcem – onda se možete nadati dobicima na kladionici. Pametno klađenje znači birati parove i listiće na način da je u središtu odabira statistika, koja pokazuje kako koji klub ili igrač trenutno stoji i koliko se njegove realne šanse za pobjedu. Analizirajte podatke i kladite se razumom.

Odaberite pravo vrijeme za klađenje

Kvote za određenu utakmicu ili meč uglavnom se znaju i po nekoliko dana ili tjedana unaprijed. To može značiti da će kvota tjedan dana prije meča biti znatno drugačija od kvote na sam dan meča. Ipak, preporuka je da se kladite na meč upravo na taj isti dan kada se utakmica/meč održava jer ćete u tom trenutku imati najsvježije informacije i znat ćete da li netko nedostaje i kakva je forma ekipa/pojedinca. Odabiranje pravog vremena za klađenje može vam osigurati bolje kvote i samim time veću zaradu. Iskoristite to.

Zaključak

Ako želite biti uspješni u klađenju pametno je da promotrite gore navedene savjete i pozabavite se njihovom implementacijom. Naime, svaki od savjeta vodi vas korak bliže ka uspješnom klađenju – odnosno ka pobjedničkim listićima koji će donositi zaradu.

Savladajte vještinu odabira ispravne oklade u ponudi, igrajte razumom nikako srcem te uvijek istražite statistiku i formu kluba/igrača na kojeg se kladite. Želimo vam puno sreće u klađenju.

Gdje igrati?

Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Primjerice Favbet je jedna od najvećih svjetskih kladionica koja nudi visoke kvote za gotovo sve sportske oklade, a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Imaju i podružnicu u Hrvatskoj, pa je klađenje sigurno i legalno.

Favbet kladionica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus