Kako se kladiti na tenis?

Jedan od najpopularnijih sportova za klađenje je tenis koji nudi samo dva moguća ishoda meča. Upravo zbog toga kvote na favorite u tenisu su veoma niske, no hvatajući iznenađenja u tenisu se može dobro zaraditi. U ovom tekstu pročitajte 5 savjeta o tome kako se uspješno kladiti na tenis.

Kladite se samo na dobre kvote
Kao što smo već u uvodu rekli, tenis na favorite nudi veoma niske kvote zbog samo dva moguća ishoda meča. Zbog toga izbjegavajte niske kvote na favorite i kladite se samo na one tenisače za koje mislite da mogu iznenaditi i na koje se nudi dobra kvota. Ovo nije ekipni sport, već ovisite o pojedincu, stoga izbjegavajte male kvote.

Odredite koje tenisače ćete pratiti
Na godinu se odigra nebrojno mnogo teniskih mečeva, što muških, što ženskih. Gotovo je nemoguće sve pratiti i zbog toga je najpametnije što možete odrediti si koje ćete tenisače pratiti. Također u tenisu je vrlo bitno da pratite ozljede i forme igrača, jer nije ekipni sport i zahtjeva puno više analiziranja od nogometa. Loš dan kod tenisača može vas koštati dobitka, kod klađenja na tenis jednostavno morate biti u toku.

Imajte račun na više kladionica
Budući da ima samo dva moguća ishoda na teniskom meču, vrlo su česte oscilacije u kvotama ovisno o kladionicama. Primjera radi gledajući meč između Bachingera i Karlovskog vidimo da kvote variraju između 1,26 do 1,35 na favorita, a na antifavorita od 3,15 do čak 3,50. Upravo zbog toga važno je da imate račun na više kladionica kako biste mogli odigrati najbolju kvotu koja se nudi.

Pratite međusobne mečeve
Vrlo je važno da provjerite međusobni omjer tenisača koje mislite igrati, te na temelju toga donesete odluku hoćete li igrati ili ne. Neki tenisači si jednostavno ne leže i ima onih koji bez obzira na to u kakvoj formi igraju protiv nekoga, ne uspijevaju pobijediti meč. U sportu je puno toga u glavi, a kako je tenis pojedinačni sport ta kočnica u glavi može doći do izražaja više nego kod ekipnih sportova.

Kladite se na pobjednike turnira
Ukoliko pratite novosti i neke igrače, obratite pozornost na to tko ulaže sve snage u trenutni turnir. Zna se desiti da igrači pauziraju turnir prije nekog velikog kako bi se bolje spremili i najavljuju osvajanje. Obratite pozornost na to tko dolazi spreman na turnir s ciljem da osvoji, a tko dolazi na turnir opušteno kao i na svaki drugi. Kvote na ovakve tipove gdje ovisite o više mečeva su dosta visoke i zbog toga čine ove oklade zanimljivima.

Tenis je jedan od najpopularnijih sportova za klađenje, rame uz rame s nogometom i košarkom. Ono što vuče igrače na klađenje na tenis su samo 2 moguća ishoda i upravo zbog toga je veća vjerojatnost pogotka nego kod nogometa koji ima 3 moguća ishoda. Ako se posvetite praćenju određenih igrača i pametno kladite, tenis je odličan sport uz koji možete imati dobar profit na kladionici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus