Najbolji sistemi za klađenje – Sistem sretnih 15

Još jedna u nizu popularnih i najboljih strategija za klađenje je klađenje pomoću strategije sretnih 15 (Lucky 15). U zadnje vrijeme sve više ljudi se odlučuje na razne strategije za klađenje i povećanje šansi za dobitak, a sretnih 15 je sistem koji tražite.

Što je sistem sretnih 15?
U globalu sretnih 15 spada u grupu sistemskih oklada, a svodi se na to da pronađete 4 utakmice na koje se želite kladiti. S te 4 utakmice nadalje stvarate 15 različitih oklada po principu: 4 oklade s jednim parom, 6 s dva para, 4 s tri para i 1 oklada s četiri para na listiću.

Kako se sistem sretnih 15 igra?
Prva stvar je odabrati 4 utakmice i ekipu na koju ćete se kladiti na tim utakmicama. Kladite se na samo 4 utakmice koje stavljate na 15 različitih oklada. Nakon što ste odabrali 4 utakmice na koje ćete se kladiti, kladite se po sljedećem principu:

4 singl oklade:
Oklada 1: tim A
Oklada 2: tim B
Oklada 3: tim C
Oklada 4: tim D

6 double oklada:
Oklada 5: tim A i tim B
Oklada 6: tim A i tim C
Oklada 7: tim A i tim D
Oklada 8: tim B i tim C
Oklada 9: tim B i tim D
Oklada 10: tim C i tim D

4 triple oklade:
Oklada 11: tim A / tim B / tim C
Oklada 12: tim A / tim B / tim D
Oklada 13: tim A / tim C / tim D
Oklada 14: tim B / tim C / tim D

1 quady oklada:
Oklada 15: tim A / tim B / tim C / tim D

najbolji sistemi za kladjenje
Primjer 4 para sličnih kvota za ovaj sistem.

Možete osvojiti svih 15 oklada ako pobjede sva 4 vaša tima, no u drugim slučajevima osvojit ćete samo neke oklade. Ukoliko pogodite 1 tim osvajate jednu okladu, ako pogodite 2 onda osvajate tri oklade, a ako pogodite 3 onda osvajate sedam oklada.

Koji su sportovi najpopularniji za sretnih 15?
U sistem sretnih 15 možete ubaciti bilo koje sportove, no najpopularniji sport je nogomet. Osim što je među najpopularnijim sportovima općenito, pa tako i za klađenje, nogomet nudi dobre kvote. Za ovaj sistem najbolje je odabrati 4 para sličnih kvota, kako bi dobitci na okladama bili približno jednaki.

Može li se ovim sistemom zaraditi?
Kao svakom strategijom za klađenje i sistemom sretnih 15 može se zaraditi dobre novce. Zamislite samo da pogodite sva 4 meča koja ste igrali, to je 15 dobitnih oklada. U slučaju pogotka samo jednog para, dobitna je samo jedna oklada i tada ste vrlo vjerojatno u minusu, no pogotkom 2 para već se može profitirati. Popularne online kladionice već u svojim ponudama nude igranje ovog sistema, a također mnogi poznati kladioničari preporučuju i ističu ovaj sistem kao jednim od najboljih sistema za klađenje ikad.

Gdje igrati?
Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Primjerice Favbet je jedna od najvećih svjetskih kladionica koja nudi visoke kvote za gotovo sve sportske oklade, a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Imaju i podružnicu u Hrvatskoj, pa je klađenje sigurno i legalno.

Favbet kladionica
Možda će vas zanimati

2 Replies to “Najbolji sistemi za klađenje – Sistem sretnih 15”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus

Sizzling Hot
Sizzling Hot

Popularne "voćkice" koje igrači jednostavno obožavaju