Klađenje

Najbolji sistemi za klađenje – Sistem sretnih 15

najbolji sistemi za kladjenje

Još jedna u nizu popularnih i najboljih strategija za klađenje je klađenje pomoću strategije sretnih 15 (Lucky 15). U zadnje vrijeme sve više ljudi se odlučuje na razne strategije za klađenje i povećanje šansi za dobitak, a sretnih 15 je sistem koji tražite.

Što je sistem sretnih 15?
U globalu sretnih 15 spada u grupu sistemskih oklada, a svodi se na to da pronađete 4 utakmice na koje se želite kladiti. S te 4 utakmice nadalje stvarate 15 različitih oklada po principu: 4 oklade s jednim parom, 6 s dva para, 4 s tri para i 1 oklada s četiri para na listiću.

Kako se sistem sretnih 15 igra?
Prva stvar je odabrati 4 utakmice i ekipu na koju ćete se kladiti na tim utakmicama. Kladite se na samo 4 utakmice koje stavljate na 15 različitih oklada. Nakon što ste odabrali 4 utakmice na koje ćete se kladiti, kladite se po sljedećem principu:

4 singl oklade:
Oklada 1: tim A
Oklada 2: tim B
Oklada 3: tim C
Oklada 4: tim D

6 double oklada:
Oklada 5: tim A i tim B
Oklada 6: tim A i tim C
Oklada 7: tim A i tim D
Oklada 8: tim B i tim C
Oklada 9: tim B i tim D
Oklada 10: tim C i tim D

4 triple oklade:
Oklada 11: tim A / tim B / tim C
Oklada 12: tim A / tim B / tim D
Oklada 13: tim A / tim C / tim D
Oklada 14: tim B / tim C / tim D

1 quady oklada:
Oklada 15: tim A / tim B / tim C / tim D

najbolji sistemi za kladjenje
Primjer 4 para sličnih kvota za ovaj sistem.

Možete osvojiti svih 15 oklada ako pobjede sva 4 vaša tima, no u drugim slučajevima osvojit ćete samo neke oklade. Ukoliko pogodite 1 tim osvajate jednu okladu, ako pogodite 2 onda osvajate tri oklade, a ako pogodite 3 onda osvajate sedam oklada.

Koji su sportovi najpopularniji za sretnih 15?
U sistem sretnih 15 možete ubaciti bilo koje sportove, no najpopularniji sport je nogomet. Osim što je među najpopularnijim sportovima općenito, pa tako i za klađenje, nogomet nudi dobre kvote. Za ovaj sistem najbolje je odabrati 4 para sličnih kvota, kako bi dobitci na okladama bili približno jednaki.

Može li se ovim sistemom zaraditi?
Kao svakom strategijom za klađenje i sistemom sretnih 15 može se zaraditi dobre novce. Zamislite samo da pogodite sva 4 meča koja ste igrali, to je 15 dobitnih oklada. U slučaju pogotka samo jednog para, dobitna je samo jedna oklada i tada ste vrlo vjerojatno u minusu, no pogotkom 2 para već se može profitirati. Popularne online kladionice već u svojim ponudama nude igranje ovog sistema, a također mnogi poznati kladioničari preporučuju i ističu ovaj sistem kao jednim od najboljih sistema za klađenje ikad.

Gdje igrati?
Mi igramo na kladionici Betwinner, relativnoj novoj ali brzo rastućoj kladionici, jer osim što imaju najveću ponudu i najbolje kvote, isto tako nude i velike bonuse za nove igrače, a isplate dobitaka su im brze i redovne.

1 Komentar

1 Komentar

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh