Najbolji sistemi za klađenje – Sistem sretnih 15

Još jedna u nizu popularnih i najboljih strategija za klađenje je klađenje pomoću strategije sretnih 15 (Lucky 15). U zadnje vrijeme sve više ljudi se odlučuje na razne strategije za klađenje i povećanje šansi za dobitak, a sretnih 15 je sistem koji tražite.

Što je sistem sretnih 15?

Kada su tema kladioničarski sistemi za klađenje na sportske oklade, sretnih 15 se svodi na to da pronađete 4 utakmice na koje se želite kladiti. S te 4 utakmice nadalje stvarate 15 različitih oklada po principu: 4 oklade s jednim parom, 6 s dva para, 4 s tri para i 1 oklada s četiri para na listiću.

Kako se sistem sretnih 15 igra?

Kalkulator i novac
Foto: Pixabay

Prva stvar je odabrati 4 utakmice i ekipu na koju ćete se kladiti na tim utakmicama. Kladite se na samo 4 utakmice koje stavljate na 15 različitih oklada. Nakon što ste odabrali 4 utakmice na koje ćete se kladiti, kladite se po sljedećem principu:

4 singl oklade:
Oklada 1: tim A
Oklada 2: tim B
Oklada 3: tim C
Oklada 4: tim D

6 double oklada:
Oklada 5: tim A i tim B
Oklada 6: tim A i tim C
Oklada 7: tim A i tim D
Oklada 8: tim B i tim C
Oklada 9: tim B i tim D
Oklada 10: tim C i tim D

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

4 triple oklade:
Oklada 11: tim A / tim B / tim C
Oklada 12: tim A / tim B / tim D
Oklada 13: tim A / tim C / tim D
Oklada 14: tim B / tim C / tim D

1 quady oklada:
Oklada 15: tim A / tim B / tim C / tim D

Sistem za klađenje
Primjer 4 para sličnih kvota za ovaj sistem.

Možete osvojiti svih 15 oklada ako pobjede sva 4 vaša tima, no u drugim slučajevima osvojit ćete samo neke oklade. Ukoliko pogodite 1 tim osvajate jednu okladu, ako pogodite 2 onda osvajate tri oklade, a ako pogodite 3 onda osvajate sedam oklada.

Koji su sportovi najpopularniji za sretnih 15?

U sistem sretnih 15 možete ubaciti bilo koje sportove, no najpopularniji sport je nogomet. Osim što je među najpopularnijim sportovima općenito, pa tako i za klađenje, nogomet nudi dobre kvote. Za ovaj sistem najbolje je odabrati 4 para sličnih kvota, kako bi dobitci na okladama bili približno jednaki. Čak i neki najbolji loto sistemi klađenja uključuju ovaj koncept. Nogomet također ima i najopširniju ponudu na svoje događaje pa tako igrači imaju više izbora što uvrstiti na listić. Primjerice, sistem za klađenje na golove je također jedna česta tema kada su u pitanju popularni i skraćeni sistemi za klađenje.

Može li se ovim sistemom zaraditi?

Kao svakom strategijom za klađenje i sistemom sretnih 15 može se zaraditi dobre novce. Zamislite samo da pogodite sva 4 meča koja ste igrali, to je 15 dobitnih oklada. U slučaju pogotka samo jednog para, dobitna je samo jedna oklada i tada ste vrlo vjerojatno u minusu, no pogotkom 2 para već se može profitirati. Popularne online kladionice već u svojim ponudama nude igranje ovog sistema, a također mnogi poznati kladioničari preporučuju i ističu ovaj sistem kao jednim od najboljih sistema za klađenje ikad.

Koji su najsigurniji sistemi za klađenje?

Mnogi ljubitelji klađenja neće previše niti istraživati kako se koji najbolji sistemi za klađenje koriste, već će ih zanimati mišljenja iskusnijih igrača koji je od njih najsigurniji. Iako mnogi isplativi sistemi za klađenje imaju svoj određen broj poklonika, u principu će ipak ovisiti o samom igraču.

Sistemi za kladionicu ovise i o tome koliko će igrači precizno birati svoje parove tako da sistemi kladionica jednostavno ne mogu biti savršeni. Kada se istraživanjem pronađu neki najnoviji sistemi za klađenje na Internetu, oni su predstavljeni kao gotovo nepogrešivi i na način da gotovo garantiraju dobitke igraču. Međutim, preporuka je da budete oprezni i da ih čitate s jednom dozom rezerve jer, kao što smo rekli, čak i onaj najbolji sistem za klađenje imat će svoje mane.

Gdje se mogu igrati najbolji sistemi za klađenje?

Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Primjerice Favbet je jedna od najvećih svjetskih kladionica koja nudi visoke kvote za gotovo sve sportske oklade, a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Imaju i podružnicu u Hrvatskoj, pa je klađenje sigurno i legalno.

Izgled Favbet kladionice
Favbet kladionica
Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.