Strategija klađenja u zadnjim minutama

U moru strategija za klađenje na samom vrhu među najpopularnijima pliva ona klađenja na gol ili pobjedu u zadnjim minutama utakmice. U zadnjih nekoliko godina ova strategija postala je sve više i više popularna, posebno na nogometnim utakmicama gdje nerijetko padaju golovi u zadnjim minutama. U nastavku članka opisat ćemo vam ovu strategiju i dati nekoliko primjera kako ona funkcionira.

Originalno ime na engleskom ove strategije klađenja glasi “last minute goal bet”, te nam samo to ime govori o načinu igranja. Oklade se stavljaju na daje gol tip u zadnjim minutama utakmice ili pobjedu nekog tima. Što je manje vremena do kraja utakmice, veće su kvote i to je ono što privlači mnoge zaljubljenike u klađenje. U slučaju pogotka listića i još uvijek dovoljno vremena na utakmici za gol protivnika, možete odigrati još jedan listić. Nerijetko se dogodi da nakon što neki tim u važnoj utakmici primi gol u zadnjim minutama, stavi sve svoje adute u napad i ide na sve ili ništa.

Slična strategija poput gola u zadnjim minutama je klađenje na drugi rezultat od trenutnog. Primjerice ako neka momčad vodi 1:0 u 86oj minuti, klađenje na X koji u tom trenutku nosi veliku kvotu može dovesti do velikog profita.

Primjeri oklada u zadnjim minutama utakmice

Vjerujem da ste i sami mnogo puta svjedočili zanimljivim finalima nogometnih događa gdje bi neka momčad u zadnjim minutama postigla gol za pobjedu ili izjednačenje. Zamislimo da je utakmica u 110oj minuti, a na semaforu i dalje stoji rezultat 0:0. Svakom sljedećom minutom kvota na X se drastično smanjuje, a na tipove 1 i 2 se povećava. Ovdje se možete kladiti na 2 načina. Prvi način, onaj s većom kvotom, je izabrati jedan tim na koji ćete odigrati da pobjeđuje. Drugi način je kladiti se protiv tipa X s tipom 12 i na taj način nam nije bitno koja će ekipa pobijediti, samo ne smije završiti X kako bi nam par prošao.

Isto tako zanimljiva varijanta klađenja u zadnjim minutama je klađenje na košarkaške utakmice i rezultat X. Ako je utakmica cijelo vrijeme podjednaka i u zadnjim minutama se igra koš za koš, oklada na X može biti veoma profitabilna, a nudi veliku kvotu. Imajte na umu da pogoditi X na košarci nije baš lagano, no kladionice upravo zbog toga i nude odlične kvote na kojima se može profitirati.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

zadnje

Primjer dobre kvote na X od 5,25 na utakmici gdje je trenutno 86a minuta i domaćin koji vodi rezultatom 2:1 ima crveni karton.

Koji sportovi su najpopularniji kod oklada u zadnjim minutama?

Ova vrsta klađenja najpopularnija je kod nogometa kod kojeg se nerijetko zabijaju golovi u zadnjim minutama. Budući da u nogometu ekipe za pobjedu dobivaju 3 boda, a za neriješen rezultat 1, favoriti nerijetko u zadnjim minutama čvrsto stisnu protivnike u potrazi za 2 boda više. Također oklade na slabije timove u zadnjim minutama su zanimljive zbog jako velikih kvota i mogućnosti kontre iz koje lagano mogu zabiti gol.

Može li se ovom strategijom klađenja profitirati?

Ovom strategijom klađenja možete zaraditi lijepe novce na mali ulog, no rizik gubitka je velik. Ovaj tip oklada nudi visoke kvote, ali uz malo sreće i praćenja utakmica može se zaraditi.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.