Strategija klađenja u zadnjim minutama

U moru strategija za klađenje na samom vrhu među najpopularnijima pliva ona klađenja na gol ili pobjedu u zadnjim minutama utakmice. U zadnjih nekoliko godina ova strategija postala je sve više i više popularna, posebno na nogometnim utakmicama gdje nerijetko padaju golovi u zadnjim minutama. U nastavku članka opisat ćemo vam ovu strategiju i dati nekoliko primjera kako ona funkcionira.

Originalno ime na engleskom ove strategije klađenja glasi “last minute goal bet”, te nam samo to ime govori o načinu igranja. Oklade se stavljaju na daje gol tip u zadnjim minutama utakmice ili pobjedu nekog tima. Što je manje vremena do kraja utakmice, veće su kvote i to je ono što privlači mnoge zaljubljenike u klađenje. U slučaju pogotka listića i još uvijek dovoljno vremena na utakmici za gol protivnika, možete odigrati još jedan listić. Nerijetko se dogodi da nakon što neki tim u važnoj utakmici primi gol u zadnjim minutama, stavi sve svoje adute u napad i ide na sve ili ništa.

Slična strategija poput gola u zadnjim minutama je klađenje na drugi rezultat od trenutnog. Primjerice ako neka momčad vodi 1:0 u 86oj minuti, klađenje na X koji u tom trenutku nosi veliku kvotu može dovesti do velikog profita.

Primjeri oklada u zadnjim minutama utakmice
Vjerujem da ste i sami mnogo puta svjedočili zanimljivim finalima nogometnih događa gdje bi neka momčad u zadnjim minutama postigla gol za pobjedu ili izjednačenje. Zamislimo da je utakmica u 110oj minuti, a na semaforu i dalje stoji rezultat 0:0. Svakom sljedećom minutom kvota na X se drastično smanjuje, a na tipove 1 i 2 se povećava. Ovdje se možete kladiti na 2 načina. Prvi način, onaj s većom kvotom, je izabrati jedan tim na koji ćete odigrati da pobjeđuje. Drugi način je kladiti se protiv tipa X s tipom 12 i na taj način nam nije bitno koja će ekipa pobijediti, samo ne smije završiti X kako bi nam par prošao.

Isto tako zanimljiva varijanta klađenja u zadnjim minutama je klađenje na košarkaške utakmice i rezultat X. Ako je utakmica cijelo vrijeme podjednaka i u zadnjim minutama se igra koš za koš, oklada na X može biti veoma profitabilna, a nudi veliku kvotu. Imajte na umu da pogoditi X na košarci nije baš lagano, no kladionice upravo zbog toga i nude odlične kvote na kojima se može profitirati.

Primjer dobre kvote na X od 5,25 na utakmici gdje je trenutno 86a minuta i domaćin koji vodi rezultatom 2:1 ima crveni karton.

Koji sportovi su najpopularniji kod oklada u zadnjim minutama?
Ova vrsta klađenja najpopularnija je kod nogometa kod kojeg se nerijetko zabijaju golovi u zadnjim minutama. Budući da u nogometu ekipe za pobjedu dobivaju 3 boda, a za neriješen rezultat 1, favoriti nerijetko u zadnjim minutama čvrsto stisnu protivnike u potrazi za 2 boda više. Također oklade na slabije timove u zadnjim minutama su zanimljive zbog jako velikih kvota i mogućnosti kontre iz koje lagano mogu zabiti gol.

Može li se ovom strategijom klađenja profitirati?
Ovom strategijom klađenja možete zaraditi lijepe novce na mali ulog, no rizik gubitka je velik. Ovaj tip oklada nudi visoke kvote, ali uz malo sreće i praćenja utakmica može se zaraditi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus