Klađenje na golove – uz dobru analizu može biti profitabilno

Između raznih tipova oklada koje se nude na određene parove krije se nekoliko zanimljivih oklada na golove ili poene na utakmici. Od najjednostavnijih oklada koliko će golova biti na utakmici, do onih koja će ekipa zabiti prvi gol, spektar tipova koji se nude na golove na utakmici je uistinu širok. U ovome članku pojasnit ćemo vam koje su to oklade na golove najprofitabilnije, te o svakoj napisati ponešto.

Broj golova ekipe
Prva i možemo reći najjednostavnija oklada za golove u nogometu je oklada na broj golova određene ekipe. Kod ove oklade pogađamo koliko će ekipa zabiti golova, a tip na koji igramo je -1+. Oklada manje predstavlja da ekipa neće postići niti jedan gol, oklada točno da će postići točno jedan gol, te oklada više da će postići 2 ili više golova na utakmici. Također, kod nekih parova tip na koji igramo ovu okladu može biti i -2+, tada oklada manje predstavlja da će ekipa postići 0 ili 1 gol na utakmici, oklada točno da će postići točno 2 gola, te oklada više da će postići 3 ili više golova na utakmici.

Daje/ne daje gol
Još jedna veoma popularna oklada na golove je daje/ne daje gol. Kod ove oklade kladimo se na to hoće li određena ekipa postići gol na utakmici ili neće. Obratite pozornost na koju momčad u utakmici igrate, jer otvaranjem razrade daje/ne daje gol pojavit će vam se dva ista para i u nastavku svakog para momčad na koju tip vrijedi.

Gol u oba poluvremena
Ova oklada predstavlja klađenje na golove bez obzira na ekipe koje će ih postizati. Da bi oklada bila dobitna mora pasti jedan ili više golova u prvom i drugom poluvremenu meča. Ukoliko u samo jednom poluvremenu padne gol ili ne padne uopće, oklada je gubitna.

Oba daju gol
Karakterističan tip koji svaki kladioničar voli odigrati na meču između dvije ekipe koje igraju napadački nogomet. Ovaj tip je dobitan ukoliko obje ekipe u utakmici postignu barem po jedan pogodak.

Postoji i mala varijacija ove oklade, a to je tip oba daju gol i 3+. Ovaj tip pak predstavlja da će u utakmici obje ekipe zabiti barem po jedan gol i da će sveukupno biti 3 ili više golova na utakmici.

Raspon broja golova
Kao što samo ime ove oklade govori, ovdje se igra na raspon broja golova koji će pasti na utakmici. Nebitno o tome koje će ekipe zabijati golove.

Zbroj golova 1/2
O ovome tipu već vjerojatno znate sve, no da ponovimo gradivo. Tip zbroj golova 1/2 nije oklada poluvrijeme/kraj već ona označava koliko će golova pasti na utakmici u oba poluvremena. Neovisno o tome koja će ekipa i kada zabiti.

Ovo su neke od osnovnih varijacija klađenja na golove, a u praksi nalazimo još razne vrste. Od toga koji igrač će dati gol, u kojoj minuti će pasti 1. gol, koliko će golova pasti u kojem poluvremenu, u kojem poluvremenu će pasti više golova i slično. Klađenje na golove uz dobru analizu i sportske prognoze može biti veoma profitabilno, pogotovo kod parova gdje obje ekipe igraju napadački nogomet i nisu previše fokusirane na obranu.

Gdje je najbolje igrati na golove?
Naša preporuka je da igrate na velikim kladionicama gdje su kvote obično puno veće nego u manjim lokalnim kladionicama. Primjerice Favbet kladionica nudi visoke kvote za over i under oklade na golove, a uz to imaju i bonuse za nove igrače. Uplate se primaju putem A-bona, bankovnih kartica i još nekih drugih metoda online plaćanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus