Tip dana: DetonatioN FocusMe – Damwon Gaming(Esport, Subota, 08.05.2021.)

Budući da smo zadnja dva dana bili uspješni u predviđanju rezultata na MSI-u, jednom od najvećih turnira u igrici League of Legends, danas ćemo nastaviti s njime jer još jednom imamo neke vrlo zanimljive parove. Meč koji smo odlučili danas analizirati je između svjetskih prvaka Damwona i najbolje japanske momčadi DetonatioN FocusMe.

DetonatioN FocusMe

Kao što smo rekli, DetonatioN FocusMe je najjača ekipa iz regije Japana i dosad na MSI-u ima jednu pobjedu i jedan poraz. U prvom kolu su poraženi od južnoameričkog Infinityja, da bi u drugom iznenađujuće slavili protiv ekipe Cloud9. Možemo reći kako su oba ta meča karakterizirale neke velike greške i ekipa koja ih je radila manje dolazila bi do pobjede. Smatramo kako DetonatioN FocusMe definitivno ne može parirati Damwonu i ako Damwon u ovoj grupi ne završi sa svih šest pobjeda bit će veliko iznenađenje.

Damwon Gaming

Damwon Gaming je svjetski prvak i nekad se čini da igraju bez greške. Jaki su u svim segmentima igre, a to dokazuju i njihove dvije pobjede iz isto toliko mečeva na MSI-u. Danas bi trebali samo nastaviti svoj stopostotni rekord na ovom natjecanju i bilo bi ogromno iznenađenje kada ne bi uspjeli doći do pobjede. Njihov je cilj na ovom turniru jasan, a to je nastavak dominacije i ponovno osvajanje naslova. Na njihovom putu ih mogu zaustaviti jedna ili eventualno dvije ekipe, no one definitivno nisu ekipe kao DetonatioN FocusMe.

Prognoza

Kladionice vide Damwon kao ogromnog favorita, a tome svjedoči kvota na njihovu pobjedu od 1.03. Odlučili smo zato istražiti što se još nudi među ponudom i naišli na hendikep u broju killova od 10.5. Smatramo da je on izuzetno lako dostižan za svjetskog prvaka te da će Damwon napraviti 11 ili više killova od svojih današnjih protivnika DetonatioN FocusMe.

DetonatioN FocusMe – Damwon Gaming(-10.5 killova)
Tip
: 2
Kvota: 1.75
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus