Tip dana: Italija – Mađarska(Rukomet, Nedjelja, 18.04.2021.)

Današnji tip dana isti je onome koji smo imali prije dva dana. Još se jednom sastaju Italija i Mađarska u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a ovaj put se igra uzvratna utakmica u Italiji. Zadnji put smo uspješno predvidjeli da će Mađarska zabiti više golova od ponuđene granice i taj je tip prošao nevjerojatno lako. Danas smo se odlučili za nešto slično tom tipu od prije dva dana.

Italija

Kao što smo i pretpostavili, Italija nije pružila neki veći otpor Mađarskoj u toj prvoj utakmici te su, iako su zabili solidnih 19 golova, njihove igračice primile čak 46. Slobodno možemo reći da Italija neće vidjeti Svjetskog prvenstva jer neće nadoknaditi 27 golova zaostatka, već bi se prema svim očekivanjima ta razlika danas trebala i povećati. Mađarska čak i na svojoj klupi ima dovoljno kvalitete da razbije talijansku reprezentaciju i to očekujemo i danas.

Mađarska

Da se pita Mađarice, one vjerojatno ne bi ni dolazile u Italiju, ali ipak je potrebno doći kako bi se potvrdio odlazak na Svjetsko prvenstvo. Ovo je jedna situacija koju često viđamo u rukometu i očekujemo da će se neke stvari ponoviti i danas. Prva od njih je da će igrati igračice koje svoju minutažu ne dobiju često, a Mađarska zaista ima širok igrački kadar i pregršt mladih potencijalnih zvijezda kojima će ovo iskustvo značiti puno. Očekujemo kako će one igrati svom snagom i kako će dati sve od sebe da izborniku pokažu da imaju dovoljno kvalitete te da se na njih može računati u budućnosti.

Prognoza

Smatramo da Mađarska danas u Italiju dolazi odraditi posao i potvrditi plasman na Svjetsko prvenstvo. Nema nikakve rezultatske napetosti i utakmica bi mogla biti zapravo jako efikasna, opuštena i gotovo u prijateljskom tonu. Granica na hendikep Mađarske je -19.5, dok je granica golova koje će gošće zabiti danas 38.5, a u prvoj utakmici bila na 35.5. Nadamo se kako će Mađarice ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i na stranu staviti rezultat iz prve utakmice te doći do nove uvjerljive pobjede.

Italija – Mađarska(-19.5)
Tip
: 2
Kvota: 1.85
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus