Tip dana: Mektić/Pavić – Behar/Escobar(Tenis, Četvrtak, 15.04.2021.)

Danas nas na teniskom turniru u Monte Carlu čeka novi nastup našeg najjačeg para koji čine Nikola Mektić i Mate Pavić. Njihovi protivnici bit će Ariel Behar i Gonzalo Escobar, a naš je dvojac favorit za pobjedu u ovom meču. U nastavku ćemo objasniti naš tip dana i zašto se čini izuzetno isplativ.

Nikola Mektić i Mate Pavić

Nikola Mektić i Mate Pavić su hrvatski kandidati za zlatnu medalju na predstojećim Olimpijskim igrama. Ovaj par je od svog formiranja odmah “kliknuo” i to se vidi po rezultatima koje ostvaruju. Oni igraju zajedno od početka ove godine, a u tom su periodu odigrali 28 mečeva. Od tih 28 mečeva dobili su čak 25 što je uistinu nevjerojatno. Trenutno su na nizu od pet pobjeda i ovo će biti njihov prvi meč na turniru u Monte Carlu. Međutim, ovo će biti njihov prvi zajednički meč na zemljanoj podlozi i bit će vrlo zanimljivo gledati kako će to sve izgledati i hoće li i dalje biti uvjerljivi kao dosad.

Ariel Behar i Gonzalo Escobar

Ariel Behar i Gonzalo Escobar su dvojac koji možda nije poznat svima jer ne spominju se tako često u svijetu tenisa. Međutim, njihovi rezultati daju nam do znanja da bi ipak trebali biti više spominjani. Iza sebe imaju velik broj osvojenih turnira, a baš su prije četiri dana osvojili poprilično jak turnir u španjolskoj Marbelli koji se igrao upravo na zemljanoj podlozi. Iskustvo zajedničkog igranja na zemlji u usporedbi s Mektićem i Pavićem koji još nemaju službeni meč na toj podlozi moglo bi biti od velike koristi i lako je moguće da će ovaj južnoamerički par namučiti naše predstavnike.

Međusobni omjer

Iako naš par postoji tek od početka ove godine, jednom su se uspjeli susresti s Beharom i Escobarom, a to je bilo na turniru u Melbourneu koji je prethodio Australian Openu. Tamo su Mektić i Pavić slavili, no rezultat je bio 2-1 u setovima, uz to da je zadnji set u super tie-breaku završio s 10-7 za naše igrače. Dakle, evidentno je da su Behar i Escobar namučili naše igrače i sličan je ishod vrlo moguć danas.

Prognoza

Prema gore napisanom, očito je da ne smatramo kako će Pavić i Mektić imati lak posao. Upravo zato smo pogledali kakvi se hendikepi gemova nude na ovaj meč i naišli na hendikep od 4.5 gema u korist Behara i Escobara. On se čini vrlo realan, a primjera radi, kada bi gledali njihov zadnji međusobni meč, on bi bio dobitan. Stoga ćemo se danas odlučiti za taj tip kao naš tip dana.

Mektić/Pavić – Behar/Escobar(+4.5)
Tip
: 2
Kvota: 1.55
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus