Tip dana: PSG Talon – Damwon Gaming(Esport, Petak, 14.05.2021.)

Natjecanje u igrici League of Legends pod imenom MSI došlo je do svojeg drugog kruga u kojem se nalazi šest najuspješnijih ekipa. One se sve nalaze u jednoj grupi, a danas će se odigrati šest mečeva tako da će svaka ekipa igrati dvaput. Puno je zanimljivih mečeva, ali za naš tip dana htjeli smo odabrati samo jedan. Riječ je o dvoboju između PSG Talona i Damwon Gaminga.

PSG Talon

PSG Talon je ekipa iz Hong Konga koja je drugi krug uspjela izboriti uz MAD Lions u svojoj skupini. Igraju solidno i nitko ne može garantirati pobjedu Damwonu danas, ali razlika u kvaliteti je ipak evidentna. PSG ne djeluje kao da sve funkcionira savršeno i neke greške ih dovode do teških situacija iz kojih se u konačnici teško izvući. To je u prvom meču natjecanja za te dvije ekipe pokazao upravo MAD Lions koji ih je apsolutno razbio. Budući da je Damwon jači od MAD Lionsa, vjerujemo da će u ovom bitnom meču za njih doći do lake pobjede.

Damwon Gaming

Damwon Gaming je aktualni svjetski prvak i još uvijek igra na toj visokoj razini. Svoju su grupu prošli s pet pobjeda i jednim porazom koji je došao od Cloud9. Međutim, tada su svom prolaz već imali osiguran i sasvim sigurno su im zadnja dva slobodna dana odlično došla za analizirati svoje protivnike kao što je PSG. Damwon Gaming posjeduje puno više kvalitete od PSG-a i realno gledajući, sve osim razbijanja današnjih protivnika možemo smatrati iznenađenjem.

Prognoza

Budući da je kvota na pobjedu Damwona 1.25, odlučili smo se za tip dana odabrati pobjedu s hendikepom broja killova. Taj hendikep iznosi 7.5 killova i ovaj će tip biti dobitan ako Damwon napravi osam ili više killova više od svojih današnjih protivnika. Ovo je treći meč na današnjem rasporedu što znači da bi trebao početi oko 17 sati.

PSG Talon – Damwon Gaming(-7.5)
Tip
: 2
Kvota: 1.80
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus