Tip dana: Unicorns of Love – Royal Never Give Up(Esport, Nedjelja, 09.05.2021.)

Danas je na rasporedu četvrti dan turnira pod imenom MSI, a riječ je o turniru u igrici League of Legends. Na njemu sudjeluju ekipe koje su osvojile natjecanja po regijama i danas smo još jednom naišli na vrlo zanimljiv par. Riječ je o susretu između ekipa Royal Never Give Up te Unicorns of Love. Ove su dvije ekipe igrale međusobno i jučer te smatramo kako će to biti pravo mjerilo kakav bi meč mogao biti i danas.

Unicorns of Love

Unicorns of Love je ekipa koja se trenutno nalazi na omjeru od jedne pobjede i tri poraza te se jednostavno ne mogu mjeriti s ekipom kao što je Royal Never Give Up koja je na MSI došla s ambicijom da osvoji cijelo natjecanje. Kao što smo rekli, ove su dvije ekipe igrale jučer i Royal Never Give Up je došao do sigurne i uvjerljive pobjede. Jedan dan je jako malo vremena za unaprijediti svoju igru i jedino što Unicorns of Love može u ovom trenutku učiniti je odabrati druge champione i nadati se boljem rezultatu. Međutim, mišljenja smo da im to neće puno pomoći i da će Royal Never Give Up doći do nove pobjede.

Royal Never Give Up

Royal Never Give Up je pobjednik najjače lige u igrici League of Legends, a riječ je o kineskoj ligi LPL. Na MSI-u igraju prema svim očekivanjima i trenutno su na omjeru od tri pobjede i nula poraza, a u ovom meču će to pokušati povećati i na 4-0. Jučer su slavili uvjerljivo rezultatom od 24:7 u killovima i doista su razbili svoje današnje protivnike. Danas očekujemo novo razbijanje. iako ne možda toliko uvjerljivo, ali dovoljno jako da budemo uvjereni u prolaznost našeg tipa dana.

Prognoza

Kao što smo rekli, čvrsto vjerujemo u uvjerljivu pobjedu tima Royal Never Give Up, a budući da je kvota na pobjedu samo 1.07, odlučili smo odigrati na hendikep u broju killova koji iznosi 11.5. Smatramo da je velo lako moguće da će Royal Never Give Up napraviti 12 ili više killova više od ekipe Unicorns of Love te na takav uvjerljiv način doći do nove pobjede.

Unicorns of Love – Royal Never Give Up(-11.5 killova)
Tip
: 2
Kvota: 1.75
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus