Zašto se bolje kladiti online?

Sportsko klađenje popularan je način zabave za velik broj punoljetnih ljudi diljem svijeta. Malo koje aktivnosti i hobiji mogu osobama pružiti takvu dozu adrenalina i neizvjesnosti u jako kratkom roku. Klađenje danas znatno se razlikuje od klađenja kakvog se sjećamo otprije desetak godina, a to je ponajviše zbog utjecaja Interneta i činjenice da sada imamo stotine online kladionica. Igrači se danas češće odlučuju igrati u hrvatskim internet kladionicama ili onim stranim poput Bet at home i sličnima kakve se mogu pronaći na stranici stavidoma.com. Naravno, postoje i opravdani razlozi zašto je to tako, a neke od njih pokušat ćemo navesti u nastavku.

Ekspresna uplata listića

Internet je danas velik dio svakodnevice mnogih, ali ipak postoji manjina koja nije baš vješta u navigaciji njime. Upravo pripadnici te manjine i dalje preferiraju tradicionalni način klađenja, dok će ostali uglavnom igrati online. Ono što je velika prednost igranja online je mogućnost uplate listića istog trena kada nam na pamet padne ideja što zapravo odigrati. To je vrlo korisno i u situacijama kada saznamo neke nove informacije o pojedinoj utakmici ili sportašu, a koje bi vrlo lako mogle utjecati na krajnji ishod susreta. To sa sobom nosi i veće prilike za zaradom, a upravo će ih iskusni kladioničari koji se klade online znati iskoristiti.

Šira ponuda i bolje kvote

Većina kladionica u svojim ponudama ima sve glavne sportove što znači da se uplatiti može na gotovo svaki sportski događaj. Međutim, online kladionice poput već spomenute Bet at home sadrže i razne druge, manje popularne sportove i znatno veću ponudu od tradicionalnih kladionica. Uz to, mogućnosti različitih oklada na jedan susret puno su veće pa je tako moguće naići i na desetke različitih potencijalnih ishoda za samo jedan jedini sportski događaj. Također, klađenje uživo je danas postalo neizostavan dio ponude svake kladionice i ono sa sobom donosi mnoge dodatne i privlačne načine za zaradom kojima igrači rijetko mogu odoljeti.

Bonusi

Online kladionice žele imati što veći broj aktivnih igrača i stoga su morale osmisliti neki inovativan način kako ih privući. On dolazi u vidu različitih bonusa koji su isplativi za obje strane. Kladionice će tako doći do novih korisnika, a igračima će se povećati njihove šanse za dobitkom. Najčešći i najpopularniji od takvih bonusa definitivno je bonus dobrodošlice. Riječ je o bonusu kod kojeg igrači najčešće na prvu uplatu dobivaju određeni postotak te tako već u startu imaju dodatni iznos s kojim mogu igrati. Ipak, oni dolaze s nekim određenim uvjetima koje je potrebno zadovoljiti kako bi se bonus iznos mogao isplatiti, ali na kraju dana, igrač može od njih samo profitirati ili ostati na istom iznosu koji je prvobitno i planirao uplatiti.

Igranje gdje god i kad god

Najbolja i mnogima najdraža značajka kod klađenja online je mogućnost klađenja gdje god se nalazili. Sve što je dovoljno jest posjedovati računalo, pametni telefon ili tablet te pristup Internetu i klađenje će biti moguće. Online klađenje igračima omogućuje fleksibilnost igranja ovisno o njihovim potrebama i željama, pa je tako vrlo lako odigrati na neki susret u svakom trenutku, a taj će postupak potrošiti svega nekoliko sekundi.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.