Zašto većina kladioničara koristi Skrill?

Metode za uplatu i isplatu sredstava u kladionici jedna su od najvažnijih značajki kod odabira igrača gdje igrati. Budući da danas uglavnom prevladavaju online kladionice i da su igrači shvatili da nema potrebe ići u kladionicu kada sve mogu odraditi u minuti iz udobnosti svoga doma, neki su postali vjerni određenim načinima za uplatiti i isplatiti svoja sredstva. Vrlo vjerojatno najpopularniji takav način je Skrill. Riječ je o takozvanom e-novčaniku koji omogućuje brzo i jednostavno slanje i primanje novca online, a objasnit ćemo zbog kojih još karakteristika ga preferiraju ljubitelji klađenja.

Prednosti korištenja Skrilla

Kako bi ostao konkurentan na tržištu, Skrill je posljednjih godina radio na tome da uvede neke nove značajke pa je tako, ukupno gledajući, po mnogočemu u prednosti kada ga usporedimo s drugim e-novčanicima tog tipa. Neke od njegovih najznačajnijih prednosti i karakteristika su:

  • Koristi ga većina online kladionica
  • Jednostavnost korištenja
  • Instant uplate i isplate
  • Vrlo niske provizije
  • Visoka razina sigurnosti
  • Mogućnost pohrane novca u više valuta
  • Mogućnost razmjene i trgovanja raznim kriptovalutama

Efikasnost kao bitan faktor

Većini je ljubitelja kladionice, ali i casino igara bitno imati što jednostavniji, ali i što brži način uplate i isplate sredstava. Primjerice, kako je danas jako popularno kladiti se uživo na sportske događaje koji su u tijeku, bitno je moći u što kraćem vremenskom periodu uplatiti sredstva kako bi odigrali na taj događaj dok se kvote ili status utakmice još nisu izmijenili. S druge strane, netko tko je u žurbi da podigne sredstva sa svog računa kladionice preferirat će alate poput Skrilla jer mu upravo oni to omogućuju. Stoga možemo reći kako je Skrill e-novčanik koji će svojim korisnicima garantirati efikasnost i brzinu koja im je potrebna te se čini kao idealno rješenje kada je o metodama uplate i isplate sredstava na kladionice riječ.

Sve ozbiljne kladionice podržavaju Skrill

Možemo reći da su sve ozbiljnije i veće kladionice u Hrvatskoj i u svijetu već odavno implementirale ovaj e-novčanik kao jedan od glavnih načina uplate i isplate sredstava. Često je upravo mogućnost uplate Skrillom jedan od presudnih faktora za igrače koji može odlučiti hoće li igrati u određenoj kladionici ili ne. Upravo bi zato od velikog značaja za povećanje prometa kladionice bilo uvesti Skrill kao metodu uplate ako to dosad nije bio slučaj.

Kombiniranje više kladionica

Mnogi će uspješni kladioničari, pa čak i oni koji su postali profesionalci u toj aktivnosti reći kako je izuzetno mudro igrati u više različitih kladionica istovremeno. Kada se o tome bolje razmisli, njihovi razlozi za tako što čine se potpuno logičnim. Naime, budući da svaka kladionica ima gotovo iste sportske događaje u svojoj ponudi, ali ne i iste kvote na njih, moguće je istražiti u kojoj kladionici je kvota najveća na događaj koji želimo odigrati, a to znači da bi u njoj mogli ostvariti najveći potencijalni dobitak. Iz tog je razloga ponekad potrebno seliti svoja sredstva iz jedne kladionice u drugu, a za tako nešto najbolje je koristiti se Skrillom jer, kao što smo rekli, on to omogućuje brzo i efikasno.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.