Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Ponuda na Tia mobiteli i dalje traje: Zabava kod kuće za sve članove obitelji

Akcija #OstaniDoma još uvijek traje, a da bi vrijeme prolazilo što ugodnije, za sve članove obitelji TIA mobiteli ponuda donosi posebne artikle za zabavu. Online trgovina TIA mobiteli ima posebnu akciju na proizvode koji će vam upotpuniti dan, za vrijeme provedeno u samoizolaciji.

Na stranicama trgovine TIA mobiteli možete pronaći zabavne, kreativne igre za najmlađe članove, kao i posebno izdvojene tehnološke proizvode za odrasle koji vole igrati igre, gledati TV sadržaj i uživati u posebno odabranim pjesmama ili drugim audio sadržajima. TIA mobiteli ponuda posebno je osmišljena za sve članove obitelji.

Ponuda za najmlađe

Za najmlađe članove obitelji, TIA mobiteli nude po posebnoj cijeni LEGO Classic set kockica za slaganje. Svojim mališanima možete olakšati vrijeme provedeno u zatvorenom, i pomoći im složiti oblike uz pomoć ovih kockica. Zabava je zagarantirana. Uz druženje sa klincima, i slaganje LEGO oblika, uživat će i oni stariji.

LEGO kockice TIA mobiteli
LEGO Classic set

LEGO Classic set je dostupan odmah, i prodaje se po cijeni od 99,00KN uz gotovinsko plaćanje. Dostava na adresu je besplatna (za akcijske artikle s oznakom #OstaniDoma). Iskoristite pogodnosti i razveselite svoje klince. LEGO Classic set je primjeren za djecu stariju od 4 godine. U setu se nalazi 221 komad za slaganje.

Uživajte u vrhunskoj glazbi bez ometanja ostalih ukućana

Među izdvojenim artiklima za zabavu doma, TIA mobiteli imaju u ponudi i naglavne slušalice Onkyo model H500MB. Slušalice su vrhunske kvalitete, s ugrađenim mikrofonom. Mikrofon se nalazi na kabelu, i neće vam smetati ako ga ne koristite.

Slušalice Onkyo Tia mobiteli
Onkyo H500MB slušalice

Onkyo H500MB slušalice daju vrhunsku kvalitetu zvuka, a mikrofon vam daje mogućnost da ih koristite i za posao (konferencijski pozivi isl…).

Posebna tehnologija daje novu dimenziju zvuka. Slušalice daju zvuk visoke rezolucije, što će obogatiti raspon zvukova koji se reproduciraju. Najbolje od svega, korištenjem naglavnih slušalica možete uživati u omiljenim glazbenim naslovima, a da ne ometate ostale ukućane.

Onkyo H500MB daje čisti i jasan zvuk, ugrađen u kvalitetne slušalice s čvrstim kućištem. Kvalitetni i ergonomski jastučići za uši osiguravaju udobnost prilikom višesatnog korištenja slušalica. Uz gotovinsko plaćanje, ove slušalice mogu biti vaše za samo 249,00KN. Kako smo već spomenuli, proizvodi u posebnoj kategoriji dostavljaju se besplatno.

Zabava za sve uz EVOLVEO ANDROID BOX H4

TIA mobiteli ponuda za druženje svih članova. Za druženje uz TV možete si priuštiti multimedijalni player s podrškom za 4K ULTRA HD i HDR.

Android Box
EVOLVEO ANDROID BOX H4

Maleni Android multimedijalni centar odnijet će vrhunsku kućnu zabavu na vaše TV ekrane. Iskoristite posebnu ponudu i kupite EVOLVEO Android Box H4. Nadopunite vaš TV sadržaj najnovijim Android aplikacijama, igricama ili servisima kao što su: Deezer, Kodi i mnogi drugi.

EVOLVEO Android Box H4 opremljen je procesorom s 4 jezgre, i grafičkim čipom ARM Mali-450. Jaki procesori rade u koordinaciji s 2GB radne memorije, i donose vrhunske performanse dok gledate video sadržaj u 4K razlučivosti.

Android Box H4 ima podršku za HD 4K i HDR.

JBL BAR STUDIO 2.0 Soundbar za efekt kino dvorane

Ako već imate moderan TV velike dijagonale, i želite upotpuniti iskustvo prilikom gledanja omiljenih filmova, razmislite o ponudi JBL BAR Studio 2.0 zvučnika. Vaš dnevni boravak možete pretvoriti u mini, privatnu kino dvoranu. Uživajte u najboljim naslovima filmske industrije, s vrhunskim zvučnim efektima.

Zvučnik iz TIA mobiteli ponude
JBL BAR STUDIO 2.0 Soundbar

JBL je brend koji se dokazao u kategoriji zvučnika, i nudi samo vrhunske performanse. Soundbar ima ugrađen zvučnik snage 30W, i povezivost uz pomoć Bluetooth 4.2 tehnologije. Audio ulazi: 1x Analogni, 1x Optički, Bluetooth i USB.

Osim gledanja filmskih naslova, JBL Soundbar će upotpuniti doživljaj igranja igrica, ili reproduciranja audio sadržaja s vašeg pametnog telefona ili nekog drugog uređaja.

Zagriženi gameri imaju u ponudi Xiaomi Mi Shark 2 Pro

Za ljubitelje mobilnih video igrica, smatramo da ovaj smartphone ne trebamo posebno predstavljati. Ipak, u kratkim crtama opisat ćemo ponudu za vrijeme akcije #OstaniDoma.

TIA mobiteli nudi svojim kupcima vrhunski smartphone za igranje najnovijih naslova video igrica. Xiaomi Mi Black Shark 2 Pro je odmah dostupan, a dostava je besplatna. Ako iskoristite akciju, ovaj pametni telefon može biti vaš za 3.999,00KN, ako plaćate gotovinom.

Xiaomi Mi Black Shark 2 Pro dolazi sa 8GB radne memorije i 128GB podatkovnog prostora.

Predstavljen je sredinom prošle godine, i već se pokazao na terenu u stvarnim uvjetima. Sa prednje strane dominira zaslon dijagonale 6,39 inča, koji zauzima 81,7% ukupne površine. Rezolucija 1080×2340 daje vrhunski doživljaj igranja, a za precizno upravljanje brine se 240Hz precizan senzor dodira.

Senzor otiska prsta nalazi se ispod zaslona. Od ostalih senzora, spomenut ćemo: senzor ubrzanja, žiroskop, senzor blizine i kompas. Unutar kućišta se nalazi baterija kapaciteta 4000mAh.

TIA mobiteli ponuda donosi proizvode koji su svima nama potrebni za što ugodniji boravak doma.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...