Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Internet

Kako izvršiti plaćanja na Facebook oglasima, Google oglasima, Microsoft oglasima s 3% povrata novca

kreditne kartice

U svijetu medijskog oglašavanja, važno je pitanje plaćanja brojnih reklamnih računa. Jedno od najoptimalnijih rješenja postale su virtualne kartice, koje su izvrsne za višestruke transakcije. Mnoge financijske platforme nude svojim korisnicima virtualne kartice za sve online transakcije. Međutim, daleko od svih imaju povoljne uvjete i povrat novca, kao i praktične timski funkcionalnosti.

U ovom članku ćemo razmotriti prednosti i značajke financijske usluge PSTNET. Ona se ističe povoljnim uvjetima za svoje korisnike, kao i širokim spektrom mogućnosti za medijske kupce.

Financijska platforma PSTNET izdaje virtualne kartice s podrškom za platne sustave Visa i MasterCard. Možete odabrati karticu za sve financijske operacije online – Ultima karticu za česte osobne kupnje i plaćanje digitalnih usluga, te istoimene kartice za kupnju oglašavanja na Facebooku, Googleu, Microsoftu, TikToku i drugim popularnim platformama. Kartice se mogu izdavati u bilo kojem broju, ovisno o ciljevima korisnika. Masovno izdavanje kartica ima veliki značaj za medijsko oglašavanje.

Kartice usluge nude čitav niz prednosti. One nemaju proviziju za transakcije, podizanje sredstava ili odbijanje plaćanja. Operacije s blokiranim ili zamrznutim karticama također nisu dodatno opterećene troškovima. Virtualne kartice za oglašavanje omogućuju upravljanje brojnim reklamnim računima – u osobnom korisničkom računu dostupni su posebni timski alati. S njima možete postavljati ograničenja na pojedinačne kartice, raspoređivati uloge među članovima tima, kao i dobivati izvještaje o obavljenim transakcijama.

Kartice PSTNET podržavaju razne načine uplate sredstava. Možete koristiti kriptovalute (više od 15 kovanica), bankovne transfere SWIFT/SEPA, kao i standardne transfere s drugih Visa/Mastercard bankovnih kartica. Također je moguće povlačenje sredstava s kartica u USDT.

Još jedna privlačna značajka usluge je što gotovo nema šanse za dobivanje riskantne transakcije prilikom korištenja virtualnih kartica, jer sve kartice imaju veliki izbor jedinstvenih BIN brojeva. Na web stranici usluge dostupan je praktičan BIN provjerivač. S njime možete brzo dobiti sve potrebne informacije o karticama.

Sve kartice usluge opremljene su tehnologijom 3D Secure, što jamči dodatnu razinu zaštite transakcija. Svaka financijska operacija potvrđuje se posebnim kodom, koji možete dobiti putem povjerljivog Telegram bota ili SMS-a.

Ostale ključne značajke:

  • Aktivne virtualne kartice mogu se dobiti odmah nakon registracije na platformi. Proces registracije traje najviše 5 minuta. Možete koristiti svoj Google, Telegram, WhatsApp, Apple ID ili e-mail račun. Prva kartica dostupna je bez provjere podataka.
  • Telegram bot za obavijesti, primanje 3DS kodova i komunikaciju s specijalistima službe za podršku.
  • Služba za korisničku podršku dostupna je 24 sata, 7 dana u tjednu. Možete kontaktirati menadžere tehničke podrške putem Telegram bota, e-pošte ili bilo kojeg drugog prikladnog načina.

Za one koji se bave medijskim oglašavanjem i brinu se o učinkovitom upravljanju proračunom, postoji poseban program PST Private. Unutar tog programa, korisnici mogu dobiti 3% povrata novca na troškove oglašavanja, primati sredstva s niskom provizijom od 3% i koristiti druge pogodnosti. Na primjer, moguće je kreirati do 100 kartica mjesečno. Da biste postali sudionik programa, nije potrebno potvrđivati oglašavačke troškove.

Povrat novca može se koristiti za optimizaciju troškova reinvestiranjem dobivenih sredstava u različite aspekte poslovanja. Osim toga, može se koristiti za financiranje novih projekata i razvoja. Naravno, to pomaže tvrtki ne samo da brzo postigne ciljeve, već i da minimizira financijske rizike.

Virtualne kartice PSTNET su optimalan alat za rad s velikim brojem oglašivačkih računa, zahvaljujući proširenom funkcionalnom timu, kao i stvarno povoljnim uvjetima korištenja usluge. Povrat novca od 3% na oglašavačke troškove omogućuje poboljšanje financijskih pokazatelja potpuno sigurno.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...