Viralno

15-godišnjak se igrao skrivača toliko dobro da je završio u drugoj državi

Igra skrivača jako je zabavna i jednostavna, a u njoj smo svi uživali kao djeca. Za one koji možda nisu s ovog planeta, riječ je o igri u kojoj jedna osoba čeka da se ostale sakriju te ih traži. Ta je igra, očito, popularna i u Bangladešu gdje se jedan njezin 15-godišnji igrač pod imenom Fahim vrlo vjerojatno dokazao kao najbolji igrač ikad.

Naime, Fahim se sakrio u brodski kontejner, a to je mjesto bilo toliko dobro da je uspio i zaspati dok je bio tražen. No, ono što apsolutno nitko nije očekivao je da će upravo taj kontejner toga dana biti ukrcan i poslan za Maleziju. Dječak je tako proveo čak šest dana u kontejneru i na svu sreću, uspio je preživjeti bez vode i hrane.

Kada su ga konačno otkrili u Maleziji, nije im bilo jasno zašto se našao u kontejneru. Posumnjalo se u startu čak i na trgovinu ljudima, ali kako se ispostavilo, to nije bio slučaj. Iako se sada čini smiješnom i nesvakidašnjom situacijom, teško je zamisliti kako je 15-godišnjem Fahimu bilo šest dana biti zatvoren u kontejneru i ne znati pritom gdje će ga i kada netko pronaći.

To Top