Viralno

Pogledajte reakciju bebe nakon što je prvi put čula svoju majku

Beba sluh

Dobiti dijete za mnoge je najbolji mogući poklon na svijetu. Roditelji će učiniti sve da zaštite djecu i omoguće im sve ono najbolje što mogu, ali ponekad su neke stvari izvan njihovog dosega. Djevojčica u našem videu je jedan dobar primjer toga. Rođena je s oštećenim sluhom te nije mogla čuti svoju majku sve dok nije dobila maleni slušni aparatić koji u tome pomaže. Ovakvih i sličnih videa već smo se nagledali, ali nikad nam neće dosaditi. Pogledajte stoga reakciju te malene djevojčice nakon što je zapravo prvi put čula glas svoje majke:

Vidimo kako je djevojčica vrlo brzo postala emocionalna i oči su joj se napunile suzama. Bila je na rubu plača što je i njezinu majku dovelo do iste situacije. Kao što smo rekli, ovakvih videa ima zaista mnogo na raznim platformama, od kojih je svakako najpopularniji YouTube, a ako vam se svidio prethodni video, svakako pogledajte i ovaj drugi koji u kojem si je netko dao truda te prikupio velik broj različitih video uradaka s istom tematikom: djecom koja po prvi put čuju. Kreirao je tako kompilaciju koja traje desetak minuta, a definitivno je vrijedna vaše pažnje.

Reakcije malene djece nešto su najiskrenije na što možemo naići, tako da će za mnoge biti poprilično emotivne i zanimljive. Neke od njih su jako dirljive, pa i duhovite, a ako vjerujete da znate nekoga kome bi se mogli svidjeti video zapisi koje smo vam donijeli, svakako ih podijelite s tom sobom.

Nastavit ćemo pretraživati Internet za ovakvim i sličnim sadržajima kako bi se u svakom trenutku mogli zajedno nasmijati, razveseliti i diviti svijetu oko nas.

To Top

Prije nego što nas napustite...