Viralno

Walter White i Jesse Pinkman su se vratili u novoj reklami za Super Bowl!

Breaking Bad reklama

Naš omiljeni par “kuhara” ponovno je zajedno. Walter White (Bryan Cranston) i Jesse Pinkman (Aaron Paul) ponovno su se okupili za još jednu scenu smještenu u svijet Breaking Bada, samo što se ovaj put radilo o jednoj reklami. Riječ je o reklami snimljenoj za Super Bowl, a iako on još nije odigran, reklama je već postala hit.

Ona je snimljena za PopCorners, američki čips, a on je u reklami zauzeo ulogu koju je prethodno držao plavi meth. Osim što su se u reklami našli Walter i Jesse, uz njih je bio i Tuco, a pogledajte kako je ona snimljena:

Scena u reklami dolazi po uzoru na jednu od najpoznatijih, ali i najbrutalnijih scena u cijeloj seriji koju su fanovi Breaking Bada zapamtili najviše po liku pod imenom Tuco Salamanca.

Podsjetimo, Super Bowl je osim velikog sportskog događaja i odličan trenutak za reklame velikih korporacija, a po tome je, između ostalog, i vrlo poznat. Svaka sekunda reklamiranja tijekom i oko Super Bowla košta pravo bogatstvo, a upravo zato se velike tvrtke, kakve god one bile, međusobno natječu kako bi stvorile što bolje reklamu. Mi ne moramo ni pogledati ostale, vrlo vjerojatno smo već našli najbolju!

To Top