Viralno

8 minuta smijeha – pogledajte kompilaciju djece koja prvi put kušaju limun!

Djeca jedu limun

Na platformama kao YouTube zaista se može pronaći sve i svašta. Nešto što je odavno postalo popularno je snimiti dijete koje po prvi puta kuša limun, a zatim podijeliti tu snimku sa svijetom. Možemo reći kako nas niti jedan od videa tog tipa nije razočarao, a postoji ih na stotine. Netko si je dao truda i složio jednu kompilaciju koja traje gotovo 9 minuta, a u nju je uvrstio neke od najsmješnijih takvih videa. Pogledali smo je i odlučili je podijeliti s vama. Pogledajte je i vi te se nasmijte:

Garantiramo vam da ovaj video nećete moći pogledati u komadu, a da se niste nasmijali. Upravo vam s tim ciljem dijelimo ovu preslatku i smiješnu kompilaciju jer razloga za smijeh nikada neće biti dosta. Sasvim sigurno se slažete s nama, a ako uz to i znate nekoga tko voli gledati ovakve video uratke i kome treba razlog za osmijeh, pošaljite toj osobi ovu kompilaciju i razveselite je. Uz to, ako vam se svidjela kompilacija, također pretražite YouTube jer naići ćete na još velik broj ovakvih i sličnih kompilacija koje ćete praktički moći gledati i dijeliti cijeli dan.

Prava je šteta da su komentari na ovaj video onemogućeni jer vjerujemo kako bismo u suprotnom pronašli pregršt smiješnih i duhovitih reakcija kao što je to čest slučaj kada je o odjeljku s komentarima na YouTubeu riječ.

To Top

Prije nego što nas napustite...