Viralno

Pokušao provaliti u policijski auto… Dok su policajci bili u njemu! Pogledajte video!

Gledajući viralne videe, naišli smo na jedan zanimljivog naslova “Ups”. I doista, to je možda jedina riječ koja može opisati ono što je učinio jedan lopov pokušavajući provaliti u policijski auto. Ono što nije znao je da se u njemu nalaze dva policajca i da snimaju čitav njegov pokušaj provale. Čak su mu i dopustili da pokušava dok su se smijali i gledali ga kako se oprezno osvrće u strahu da ga netko ne bi možda vidio. Međutim, svi smo ga vidjeli, a pogledajte ga i vi:

https://www.youtube.com/watch?v=KjtU4D0uD0Q&ab_channel=Orca

Lopov je u automobil pokušao provaliti tako da je koristio ljepljivu traku koju je lijepio po staklu i tako ga pokušavao spustiti povlačenjem trake. Nije mu to baš polazilo za rukom što ovaj video čini još smješnijim. U konačnici, policajac je odlučio spustiti staklo, a provalnik je ostao u šoku. Srušio se na pod, a još nam nije jasno je li se doista onesvijestio kao što je policajac pomislio ili je to pak bio neki pokušaj glume kako bi ispalo da nije zapravo pokušavao provaliti u automobil.

Bilo kako bilo, jasno je zašto je ovaj video brzo postao viralan i zašto je nasmijao sve koji su ga pogledali. Čitajući komentare također se možemo poprilično nasmijati jer neki od njih su zaista duhoviti. Ako znate nekoga kome treba razlog za osmijeh, definitivno im pošaljite ovaj video jer ćete tu osobu nasmijati bez ikakve sumnje.

To Top

Prije nego što nas napustite...