Viralno

Jeste li možda izgubili kotač? Pogledajte ovu nesvakidašnju situaciju u videu!

Jedan video od samo deset sekundi postao je viralan nakon što je postavljen na YouTube, a njegov naslov u prijevodu glasio bi Je li netko izgubio kotač?

U videu vidimo kako automobil stoji na raskrižju jer na semaforu gori crveno svjetlo, a zatim se niotkuda pojavljuje automobilska guma koja prolijeće par centimetara od automobila. Srećom, sve je uhvaćeno kamerom i tako je kreiran jedan zaista nesvakidašnji video koji je nasmijao mnoge. Pogledajte ga:

Naravno, iako je video sam po sebi smiješan jer se radi o jednoj nesvakidašnjoj situaciji, potencijalno je mogao završiti nekim sasvim drukčijim scenarijem. Guma je kroz kadar proletjela uistinu velikom brzinom i teško je reći što bi se dogodilo da je zapravo udarila u automobil osoba koje su ovaj video snimile.

Na kraju videa čujemo iznenađene i pomalo uplašene reakcije, posebno od strane žene koja je ostala šokirana ovim nepredvidivim scenarijem. Na raskrižju zatim vidimo plavi automobil koji je zapravo izgubio tu gumu, a čitajući komentare videa, može se uočiti da su i oni koji su pogledali video podjednako šokirani kao i naši glavni akteri. Nažalost, nemamo mogućnost vidjeti njihove izraze lica kada su uočili gumu koja im se približava, a to bi sasvim sigurno samo po sebi bilo još jedan izuzetno zanimljiv viralni video.

Ako znate nekoga tko voli ovakve i slične nesvakidašnje situacije, podijelite ovaj video s tom osobom, kao i razne druge koji se mogu pronaći na našoj stranici jer ovo će doista zadovoljiti njihovu želju za čudnim situacijama uhvaćenim na video.

To Top

Prije nego što nas napustite...