Viralno

Kako biste reagirali da vaša djevojka ovako “montira” novi televizor? Pogledajte video

Kada živite sa svojim partnerom, nedvojbeno će biti nekih komičnih situacija koje ćete zapamtiti i kojima ćete se uvijek iznova smijati. Neke od njih bi mogle čak postati i viralne ako izvadite svoj mobitel i počnete ih snimati. Upravo vam jednu takvu donosimo i danas!

Kada je njezin dečko odlazio na posao, ostavio joj je (barem je tako mislio) jednostavan zadatak montirati novi televizor na nosač koji se nalazi u zidu. Pogledajte kako je ona to učinila.

Na prvi pogled se činilo da je zaista uspjela u tome jer televizor je stajao čvrsto i izgledao je stabilno. No kada je njezin dečko pogledao iza kako joj je to uspjelo, malo je reći da je ispalo poprilično smiješno. Naime, ona je televizor samo objesila na nosač pomoću dva vijka koji su virili s njegove stražnje strane. Televizor je tako praktički visio i samo je bilo pitanje vremena kada bi pao i razbio se.

Najsmiješnije od svega je što se čini kako je djevojka uistinu mislila da je to pravilan način kako montirati televizor na nosač, a možemo reći da je na svu sreću njezin dečko ipak pogledao kako je to učinila. Jedan od komentara na video sugerira kako je ne bismo trebali osuđivati jer je koristila istu tehniku koja se koristi i za postavljanje slika na zid.

Ako znate nekoga tko je “spretan” kao ova djevojka, pošaljite im video i pokažite ovu inovativnu metodu montiranja televizora na zid jer ćete gotovo sigurno tu osobu nasmijati!

To Top

Prije nego što nas napustite...