Viralno

Kakav junak! Pogledajte kako je spasio 4-godišnje dijete od utapanja, a zatim ga i reanimirao!

Viralno

Većina ljudi se ne probudi s pitanjem kako mogu postati junaci tog dana. U većini slučajeva radi se o tome da budete na pravom mjestu u pravo vrijeme i da vas instinkt ne izda. To se dogodilo kada je stanovnika Kansasa, Toma Westerhausa, njegova 12-godišnja kći Maddox upozorila da je susjedovo dijete od četiri godine palo u bazen. Bez imalo razmišljanja, Tom je preskočio ogradu i izvukao 4-godišnjaka iz bazena. S obzirom na to da je dijete pod vodom bilo oko tri minute, bilo je potrebno hitno mu pružiti umjetno disanje, a na svu sreću, Tom je to odradio vrhunski. Pogledajte kako se sve odvijalo u videu:

Dječakova majka, Alexis Rigney, proživljavala je najgoru noćnu moru mnogih roditelja. Mama dvoje djece rekla je da se brinula o svom 4-mjesečnom djetetu kada je primijetila da su joj vrata otvorena, a starijeg djeteta nema. Rigney ističe kako njezin sin Xzavier ima autizam i kada je istrčala van da ga pronađe, čula je sirene. Zahvaljujući herojskom instinktu njezinih susjeda, Xzavier je počeo samostalno disati nakon više od dvije minute reanimacije.

Hitna je stigla nedugo nakon što je dječak počeo iskašljavati vodu i samo je stigla službena potvrda da Xzavier vjerojatno ne bi preživio da Westerhaus nije uskočio kad je to učinio. Dvojac otac-kći primio je nagradu Hometown Hero od vatrogasne medicine okruga Lawrence-Douglas za njihovo brzo razmišljanje i akcije spašavanja života.

To Top

Prije nego što nas napustite...