Viralno

Mislio je da ima velike mišiće dok mu žena iza njega nije pokazala kako trebaju izgledati. Pogledajte smiješni video!

viralno-flex-cam

“Flex Cam” je jedan zabavan koncept kada se tijekom pauze na nekom sportskom događaju kamera preseli na tribine, a tada navijači, uglavnom u šali, trebaju pokazati svoje mišiće.

Kad je jedan mladić u šali umišljeno počeo pokazivati ​​svoje mišiće za Flex Cam na utakmici Philadelphije, dobio je više nego što je očekivao nakon što je pokazao svoju tjelesnu građu nekoliko žena koje su sjedile iza njega. Dok ih je pokušavao impresionirati, kao i sve na stadionu, žena iza njega odlučila je skinuti svoju jaknu i pokazati mu što su mišići. Evidentno se radi o ženi koja se u svoje slobodno vrijeme bavi body buildingom jer to se jasno moglo iščitati iz njezine definicije. Mladić koji je tako ponosno pokazivao svoje snažne ruke, nije imao drugog izbora nego tužno utonuti u svoje sjedalo dok je žena iza njega pokazivala kako mišići zaista trebaju izgledati. Pogledajte ovaj smiješni video:

Flex Cam je jedna od najzabavnijih stvari na utakmicama, a često je se može vidjeti u Sjedinjenim Američkim Državama. Uz Flex Cam, postoje i razne druge popularne “kamere” za navijače, kao što je, primjerice, Kiss Cam gdje se dvoje ljudi koje kamera uhvati mora poljubiti na velikom ekranu stadiona.

Gledajući kompilacije takvih videa, zaista se može vidjeti puno smiješnih situacija od kojih su neke u vrlo kratkom roku postale popularne i viralne. Jedna od njih je definitivno ova koju smo vam prenijeli, a potrudit ćemo se i u budućnosti obratiti pozornost na njih kako bismo se svi zajedno mogli nasmijati kao sada.

To Top

Prije nego što nas napustite...