Viralno

Učenice su se rugale čistaču, a on im je držao LEKCIJU na vrlo originalan način!

Čistač

Kada smo u školi, možemo naići na puno različitih situacija u kojima neki od nas imaju priliku postupiti ispravno, ali odluče se za krivu opciju. Ukazati nekome na greške njihovih postupaka nije nimalo lak zadatak, posebice ako morate paziti što ćete reći svakog trenutka kako nitko ne bi ostao uvrijeđen, a kao što je slučaj s glavnim junakom videa koji vam donosimo, može vas ograničavati i činjenica da vam posao može biti ugrožen ako povučete krivi potez.

Radi se o jednoj poučnoj, a istovremeno pomalo i duhovitoj situaciji u kojoj je čistač u jednoj školi morao pronaći način kako se suprotstaviti učenicama koje su mu značajno otežavale posao, a da pritom nisu snosile nikakve posljedice. Pogledajte video i saznajte kako je to sve završilo:

Nakon gledanja ovog videa, moguće je da ste se istovremeno nasmijali, ali i osjetili jedan osjećaj zadovoljstva i pravde. Iako nije imao previše izbora, čistač je čak dvaput ispravno postupio. Prvo je potražio pomoć kako je i trebao, a zatim je to učinio opet uz mali zaplet. Pohvaliti svakako treba i ravnateljicu koja je prepoznala potencijal njegove ideje te mu maksimalno izašla u susret kako bi ostvarili svoj plan.

Ovaj video, kao i njegova poruka, mogao bi se svidjeti mnogima, stoga ga podijelite s onima za koje smatrate da bi ga trebali vidjeti. Vjerojatno će se neki moći i prepoznati u njemu, samo je pitanje u kojoj će se od uloga pronaći: čistača ili djevojaka?

To Top