Viralno

Sutkinja prepoznala jednog od osuđenih. Zajedno su pohađali srednju školu, pogledajte emocionalnu reakciju!

Kada smo mladi, teško je reći gdje će koga od nas život odvesti. Sasvim je jasno da će neki od nas uspjeti, a neki imati razne nedaće s kojima ćemo se morati nositi. Upravo je ta dva tipa osoba spojilo jedno suđenje u SAD-u. Naime, sutkinja pod imenom Mindy Glazer među više osuđenika koji su se našli pred njom prepoznala je gospodina s kojim je išla u srednju školu.

On nije znao o kome se radi sve dok mu to nije spomenula, a reakcija nakon što je shvatio o kome je riječ bila je poprilično dirljiva. Pogledajte je na videu:

Osuđenikovo ime je Arthur Booth, a toga dana je osuđen na 10 mjeseci u zatvoru. Sutkinja Glazer rekla mu je kako ga pamti kao sjajnog dečka i kako se nada da će mu ovo pomoći da vrati svoj život na pravi put.

Naime, ova priča tu nije dobila svoj kraj jer Mindy ga je dočekala i nakon što je odslužio svojih 10 mjeseci u zatvoru te su se ovoga puta pozdravili uz zagrljaj.

Foto: Screenshot

Booth je tada za američki CBS prokomentirao kako mu je cijelo ovo iskustvo uvelike pomoglo da shvati kako nešto mora promijeniti u svom životu te kako je već počeo raditi na tome. Sutkinja Glazer i, sada ponovno prijateljica, po njegovom izlasku iz zatvora rekla mu je kako se nada da je neće iznevjeriti, kao i sve ostale koji su mu pokušali dati potporu. On joj je s velikim osmijehom na licu obećao kako se nešto slično neće ponoviti, a možemo reći kako se i mi nakon tih dirljivih scena nadamo istome.

To Top

Prije nego što nas napustite...