Viralno

Usred reportaže je udario auto, dovršila reportažu unatoč tome. Pogledajte video!

Reporterku udario automobil

Kao što i sama akterica videa koji vam donosimo kaže, ovo je televizija uživo!

Jedna zanimljiva situacija dogodila se u Sjedinjenim Američkim Državama. Novinarka je radila jednu reportažu u televizijskom programu uživo, a usred iste ju je slučajno udario automobil. Srećom, nije se radilo o jakom udarcu jer automobil je išao vrlo sporo, no ono što je uslijedilo je istovremeno nasmijalo, ali i oduševilo one koji su vidjeli taj video. Odmah nakon udara automobila, reporterka je rekla kako je u redu te je sama ustala i nastavila reportažu. Prilikom tog javljanja uživo zapravo nije niti bilo kamermana, već je ona sama postavila kameru te je sve morala učiniti još jednom. Mnogi su ostali puni riječi hvale za profesionalizam ove novinarke, a kako je to izgledalo pogledajte na videu:

Jedan od smješnijih dijelova ovog videa je kada je novinarka nakon što ju je udario auto nastavila pričati iako se ne vidi u kadru te je napomenula kako ju je automobil već jednom na sličan način udario na koledžu. Također, izrazi lica voditelja u studiju dok gleda ove scene bili su poprilično duhoviti.

Ono što je bitno spomenuti jest da je novinarka koja je radila reportažu na kraju bila u redu te da je vozač koji ju je udario odmah stao ne bi li se uvjerio da je žrtva njegove nepažnje dobro. Sve je na kraju završilo dobro, a novinarki iz videa možemo samo čestitati na sjajno obavljenom poslu unatoč okolnostima.

To Top