Viralno

Toni Milun objasnio kako brzo preračunati kune u eure

Toni Milun

Kao što znamo, od 1. siječnja 2023. godine, u Hrvatskoj se više službeno neće koristiti kuna kao valuta plaćanja, već će je zamijeniti euro. I da, mnogi se slažemo da će nam biti zaista neobično, pa čak i teško naviknuti se na euro, a najveći problem predstavljat će nam pretvaranje kuna u eure kako bismo znali koliko smo po staroj valuti zaradili, potrošili ili nešto treće. Kalkulatori će definitivno biti korišteni u tim situacijama, u to uopće nema sumnje, a da bi nam olakšao i zapravo nas odmaknuo od kalkulatora, Toni Milun je kreirao kratki video u kojem jednostavno i brzo objašnjava kako s velikom preciznošću pretvoriti kune u eure. Pogledajmo taj video:

Toni Milun je vjerojatno najpopularniji i najpoznatiji matematičar u Hrvatskoj te jedno lice s YouTubea koje je itekako poznato školarcima i studentima jer je na tu platformu postavio ogroman broj videa u kojima je objasnio gotovo sve lekcije iz matematike. Tih je videa više od čak 2000, a upravo je njima uštedio mladima i njihovim roditeljima sasvim sigurno veliku količinu novca koje bi dali na razne instrukcije. Upravo je zbog te svoje želje za pomaganjem i ustrajnosti 2012. godine dobio i nagradu Ponos Hrvatske. Osim ovog videa koji smo pogledali te matematičkih instrukcija, Toni ima još jedan vrlo velik broj različitih videa u kojima daje odgovore na neka druga pitanja, kao što su ekonomska, društvena te općenite zanimljivosti.

Uvijek nas veseli vidjeti ga u nekom novom izdanju, a to je definitivno bio slučaj i sada. Ako ćete barem koji puta pokušati iskoristiti ovu sjajnu metodu pretvaranja kune u euro, pozivamo vas da podijelite ovaj video s još osoba kojima želite preporučiti isto. Krenimo tako s lakoćom u korištenje eura već od prvog dana i nemojmo se bojati kako precizno preračunati kune u eure ako nemamo kalkulator pri ruci.

To Top

Prije nego što nas napustite...