Gadgeti

Izvrsni i povoljni 3D printer stiže ravno s EU skladišta

3D printanje je iz sfere znanstvene fantastike brzo preraslo u svakodnevicu. Još prije samo koju godinu čudilo se kako se “običnim printerom” (mada ni u kom slučaju nije običan, osim po imenu) može napraviti kakav objekt, pa čak i pravi alat, kao što to čine na Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Danas su postali lako dostupni, što se može zahvaliti i internetskim trgovinama: možete ih pomoću par klikova naručiti na vlastiti kućni prag. Evo, na trgovini Tomtop našao se jedan vrlo zanimljiv: s cijenom od 153,82 eura, s EU skladišta i s besplatnim kitom uključenim u cijenu čini se kao trenutno ajbolja kupnja među ovakvim uređajima. Volumen radnog prostora mu je 220x220x250 mm i podržava offline printanje, što je vrlo zahvalna opcija koja ne zahtijeva stalno uključeno računalo.

Ova je tehnologija znatno napredovala – zapravo, nešto novo i jednostavnije iskoči svakoga dana – pa se tako ovaj model, Creality 3d printer, može pohvaliti hardverom o kojem su ovakvi printeri pred godinu-dvije dana mogli samo sanjati.

>> Pogledaj ponudu za ovaj printer s EU trgovine

Kao i svaki ovakav uređaj, i ovaj je dovoljno robustan za različite zadatke kojima ga vlasnik može postaviti. Akcija je ograničenog karaktera kao i raspoloživa količina, pa nije loše nabaviti ga, ako vas ovako što iole zanima. Ne zaboravite, makar se izbjegava carina zbog smještaja na EU skladištu, plaćate 25,12 eura dostavu zbog osjetljivosti paketa.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh